به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، سید شکر خدا موسوی، نماینده مردم خوزستان در مجلس شورای اسلامی، امروز(24 آذر) در آیین تودیع و معارفه مدیر کل آموزش و پرورش استان، بر تلاش و فعالیت در جامعه تأکید کرد و گفت: باید در هر مدیریتی که هستیم بدانیم که خوزستان شریان حیاتی کشور و در حقیقت کربلای ایران است و در این میان به دور از کدورت ها و انسجام و وحدت در پیشرفت کشور بکوشیم.
وی فرهنگ را زیر ساخت تمامی مسائل کشور دانست و با بیان اینکه با ارتقای آموزش و پرورش تمام کشور تقویت می شود و در این میان خوزستان موقعیت حساس تری دارد، افزود: اگر در موضوع تولید علم و فناوری، تکنولوژی و نانو جهش ایجاد کنیم و می توانیم حرف اول منطقه را بزنیم.
وی با اشاره به اینکه خوزستان طی سالیان گذشته دستخوش مشکلات فراوانی شده که بخشی از این مشکلات به دلایل تاریخی و بخشی هم به خاطر بیتوجهی به این استان بوده، اضافه کرد: لازم است مسئولان از هر فکر و جناحی برای پیشرفت استان استفاده کنند.
موسوی، در خصوص کاهش جمعیت دانش آموزی در سال های اخیر، اذعان داشت: علاوه بر تأثیر کاهش جمعیت بر افت تعداد دانش آموزان، محرومیت تعداد زیادی از دانش آموزان از تحصیل به دلیل فقر و عدم وجود امکانات نیز تأثیرگذار است و این مسأله باید به دقت بررسی شود.
آیت الله دکتر محسن حیدری، نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه موقت اهواز، نیز خاطر نشان کرد: مدیران باید به دور از چالش ها و با رعایت موازین نظام اسلامی، احترام به خون شهدا و پیروی از آرمان های امام راحل جلوی تهدیدات و خطرات را بگیرند.
وی با اشاره به تشکیل ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش در استان، ادامه داد: در خوزستان هم متناسب با سایر نقاط کشور این ستاد کار خود را آغاز کرده و فعالیت های خوبی از جمله طرح معراج، ولایت و... را انجام داده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 12 میلیون دانشآموز در سطح کشور و 880 هزار دانشآموز در خوزستان مشغول به تحصیل هستند که در مقایسه با دهه 70 که تعداد دانشآموزان 19 میلیون نفر بود کاهش محسوسی داشته، عنوان کرد: این افت تعداد دانش آموزان یک زنگ خطر است که بعد از 20 سال 7 میلیون دانشآموز کاهش یافته است.
آیت الله حیدری، کاهش تعداد دانشآموزان را ناشی از پیگیری سیاست کاهش جمعیت دانست و با بیان اینکه نرخ رشد جمعیت در سال 95 به صفر می رسد، ابراز کرد: تأکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر افزایش جمعیت کشور است و در صورت ادامه این سیاست منفی در سال های آینده خبری از جامعه پویا و رشد علمی بالای کشور نیست.
وی با بیان اینکه با ادامه این روند تا چند سال آینده 45 میلیون جمعیت خواهیم داشت که اکثرشان پیر خواهند بود و حال و حوصله تلاش و نشاط ندارند، یاد آور شد: هر ایرانی موظف به تجدید نظر در این سیاست غلط است و معلمان که بازوان فرهنگ سازی در جامعه هستند باید بار سنگین نهادینه کردن افزایش فرزندان را به عهده بگیرند.
پایان پیام/
نظر شما