به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین علی عباسی، امروز(31فروردین) در گفتگو با خبرنگاران، با اشاره به پذیرش طلاب در حوزه های علمیه تصریح کرد: هر مقدار نیروهای مناسب تر از جهت استعدادی برای حوزه پذیرش شوند در ادامه خروجی بهتری را می توانند ارائه کنند.
وی با بیان اینکه در سال های اخیر توجه جدی به پذیرش و شرایط پذیرش و شیوه های آزمون گیری صورت می گیرد، ابراز داشت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی با شکل گیری مرکز مدیریت حوزه های علمیه یک نوع هماهنگی در داخل کشور برقرار شده است.
حجت الاسلام والمسلمین عباسی، با اشاره به مراحل پذیرش حوزه گفت: مرحله پذیرش از ثبت نام شروع می شود که از اول اسفندماه 89 آغاز شده و تا 5 اردیبهشت سال جاری ادامه پیدا خواهد کرد که تمدید شده است.
وی با بیان اینکه ساعت 9 صبح تاریخ 16 اردیبهشت ماه آزمون کتبی حوزه های علمیه برگزار می شود، تصریح کرد: آزمون کتبی برای همه متقاضیان به جز حافظان کل قرآن کریم و کسانی که تحصیلات دانشگاهی دارند، وجود دارد اما آن ها در مرحله بعد در آزمون شفاهی و مصاحبه شرکت می کنند.
معاون آموزش حوزه های علمیه سراسر کشور، ادامه داد: نتایج آزمون کتبی در 10 خردادماه سال 90 در سایت معاونت آموزش اعلام خواهد شد و بعد از آن، کسانی که واجدین شرایط باشند برای مصاحبه دعوت خواهند شد.
حجت الاسلام والمسلمین عباسی، با بیان تعداد مدارس علمیه کشور اظهار داشت: تعداد 306 مدرسه در کل کشور فعالیت می کنند که 258 مدرسه بلندمدت و 48 مدرسه کوتاه مدت هستند که پذیرفته شدگان به این مراکز معرفی می شوند.
وی تاکید کرد: نتایج قطعی پذیرفته شدگان حوزه های علمیه کشور، نیمه اول تیرماه اعلام می شود که پذیرفته شدگان برای یک دوره یک ماه تثبیت معرفی می شوند که از جهت علمی و آموزشی، تربیت و اخلاقی و انگیزه ای مورد آزمون قرار می گیرند.
معاون آموزش حوزه های علمیه سراسر کشور، همچنین حداقل داشتن مدرک سوم راهنمایی، داشتن حداقل سن 17 سال برای تحصیلات راهنمایی، حداقل 22 سال برای تحصیلات متوسطه را از شرایط ثبت نام کنندگان آزمون حوزه های علمیه برشمرد.
حجت الاسلام والمسلمین عباسی، با اشاره به تعداد ثبت نام کنندگان خاطرنشان کرد: تاکنون حدود 20 هزار نفر ثبت نام کردند که ظرفیت پذیرش برای مدارس بلندمدت 10 هزار نفر و کوتاه مدت هزار و 400 نفر است.
وی گفت: استان های تهران، خوزستان و قم در ردیف های اول تا سوم بیشترین ثبت نام شدگان هستند.
معاون آموزش حوزه های علمیه سراسر کشور، ابراز داشت: امتیازاتی نیز برای برخی اقشار از جمله فرزندان ایثارگران، حافظان قرآن و مناطق محروم در نظر گرفتیم و امتیاز بومی بودن نیز لحاظ می شود تا افراد تشویق شوند تا در استان های خود تحصیل کنند.
معاون آموزش حوزه های علمیه سراسر کشور، تاکید کرد: آزمون پذیرش حوزه علمیه در 29 استان کشور برگزار می شود البته در برخی استان ها مانند خراسان شمالی آزمون برگزار نمی شود که تحت حوزه خراسان رضوی هستند.
پایان پیام/
نظر شما