به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، حجت الاسلام و المسلمین سیدمهدی موسوی، امام جمعه علی آبادکتول، در جلسه شورای اداری این شهرستان گفت: ائمه اطهار(ع) الگوی کامل زندگی اند که بهره گیری از همین الگوها سعادتمندی دنیا و آخرت را برای ما درپی خواهد داشت.
وی افزود: ما باید قدردان میراث بزرگ، بی همتا و بی بدیل ائمه باشیم که میراث آن، فرهنگ، علم، ادب و معرفت است.
حجت الاسلام موسوی اظهارداشت: بهترین ارثی که ائمه اطهار برای امت اسلامی و پیروانشان به یادگار گذاشتند همین فرمایشات، سخنان و راهنمایی هایی است که از آنان بیان شده و این نور هیچ وقت خاموشی ندارد.
امام جمعه شهرستان علی آباد کتول با اشاره به فرازهای زندگی امیر المومنین(ع)، خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین نامه ها و میراث علی (ع) که برای ماباقی مانده است، نهج البلاغه است و یکی از قسمت های مهم آن، نامه منشورحکومتی است که امروز می تواند چراغ راه همه مدیران باشد.
علی اکبر کی پور، فرماندارشهرستان علی آباد کتول نیز گفت: مسئولیت و مدیریت در اعتقاد اسلامی فرصتی است که فرد مدیر به تعالی روحی و کمال برسد.
وی افزود: یک مدیر اگر با عملکردش تغییری ایجاد نکرده باشد معلوم است که مدیریتش اثربخش نبوده است.
کی پور اظهارداشت: اگر انسان بخواهد در سلسله مراتب مدیریتی پیشرفت و تحول ایجاد کند، چند شرط لازم است، که این شرط ها شامل داشتن علم یا همان تخصص است و گام بعدی این است که عامل به آن تخصص باشد، یعنی به آن تخصصی که دارد، عمل کند.
فرماندار علی آباد کتول با اشاره به نکات مدیریتی حضرت علی(ع) و توصیه به مالک اشتر، گفت: مدیریت امانت است و در انجام امور مدیریتی باید اعتدال میان رقیب، اعتدال در نزدیک کردن افراد به خود و دور کردن افراد از خود، سخت گیری در اموال بیت المال، تحقیق در نشستن بر سفره افراد را مورد توجه قرار دهیم.
وی افزود: یک مدیر با قناعت در زندگی، انصاف و ارتباط خوب با مردم می تواند به وظیفه خویش به درستی عمل کند.
پایان پیام/
نظر شما