به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، مرتضی طاهریان، معاون فرهنگی ستاد عالی هماهنگی و نظارت کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان ایلام، عصر سه شنبه(26 آذر) در بازدید از هنگ مرزی دهلران و پاسگاه گرمیشه در مرز مهران، گفت: در بازدیدی که از مرز مهران داشته ایم فعالیت های فرهنگی خوبی در سطح پاسگاه های این مرز صورت گرفته است.
وی، با اشاره به راه اندازی کانون فرهنگی و هنری امام خمینی(ره) در مرز بین المللی مهران، تصریح کرد: این کانون ظرفیت مناسبی برای انجام فعالیت های دینی، مذهبی، قرآنی جوانانی است که با تعهد در مرز بین المللی مهران انجام وظیفه می کنند.
معاون فرهنگی ستاد عالی هماهنگی و نظارت کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان ایلام، در دیدار با احمدرضا حاتمی، جانشین فرماندهی هنگ مرزی مهران، نیز گفت: در راستای انجام فعالیت های فرهنگی همکاری های لازم از طریق دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان با فرماندهی هنگ مرزی صورت می گیرد.
طاهریان، یادآور شد: با توجه به اینکه شهرستان مرزی مهران به عنوان دروازه عتبات عالیات پذیرای زائران ایرانی و از دیگر کشورهای اسلامی است، از این ظرفیت برای توسعه فعالیت های فرهنگی باید به نحو احسن استفاده شود.
وی، تصریح کرد: تلاش می شود که با افزایش فعالیت های فرهنگی و هنری و دینی در مرز بین المللی مهران از طریق ایجاد و راه اندازی کانون فرهنگی و هنری گام های مثبتی در راستای اعتلای فرهنگ دینی و مسجدی برداشته شود.
گفتنی است، در این نشست مقرر شد که نسبت به تجهیز و توسعه کتابخانه های هنگ مرزی مهران مساعدت های لازم صورت گرفته و در راستای توسعه فعالیت های کانون فرهنگی و هنری امام خمینی(ره) هنگ مرزی مهران حمایت هایی انجام شود.
برگزاری دوره های آموزشی ویژه امر به معروف و نهی از منکر، تنظیم خانواده، قرآن و مبارزه با فرقه های نوظهور از سوی کانون های مساجد، به کارگیری مبلغان مذهبی و اساتید کانون های فرهنگی مساجد در شهرستان های مرزی مهران و دهلران از دیگر مصوبات این نشست بود.
طاهریان، در ادامه نیز با حجت الاسلام حسین مرادویسی، رئیس عقدیتی سیاسی فرماندهی هنگ مرزی ایلام دیدار و گفت و گو کرد.
رئیس عقیدتی، سیاسی مرزبانی استان ایلام در این دیدار، گفت: راه اندازی این کانون ها با هدف پیشبرد برنامه های فرهنگی و هنری در بین کارکنان مرزبانی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی، اظهار کرد: استفاده از توانمندی و امکانات فرهنگی سازمان ها، ارگان ها، ادارات برون سازمانی و تعامل با نهاد های فرهنگی از دیگر اهداف تاسیس و راه اندازی کانون های فرهنگی مساجد در این ستاد است.
حجت الاسلام مراد ویسی، یادآور شد: تجهیز کتابخانه پاسگاه های مرزی، شرکت کارکنان مرزبانی در طرح ها و مسابقات کانون های مساجد، استفاده از امکانات و توانمندی های فرهنگی دستگاه های مرتبط، بازدید و ارائه راهکارهای مناسب از روند چگونگی اجرای برنامه های فرهنگی از جمله مصوبات این نشست بود.
حجت الاسلام علی چراغی پور، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان ایلام نیز در این دیدار بر تعامل و همکاری هرچه بیشتر در زمینه اجرای برنامه های فرهنگی، مذهبی و راه اندازی کانون های مساجد در این ستاد تاکید کرد.
وی، با بیان مرزبانی استان ایلام در زمینه همکاری و مساعدت در خصوص اعزام کاروان های راهیان نور به مناطق عملیاتی استان می توانند با کانون های مساجد همکاری داشته باشند، افزود: شهرستان های مهران و دهلران از مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس بوده که عملیات های بزرگی در این دو منطقه انجام شده است.
حجت الاسلام چراغی پور، یادآور شد: می توان از این ظرفیت برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین اعضای کانون های مساجد بهره برد و این امر موجب تعامل بیشتر بین کانون های مساجد و هنگ مرزی در این استان شود.
وی خاطرنشان کرد: با تلاش مجموعه کارکنان دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان سعی می شود که با گسترش و توسعه این کانون ها، موجبات ترویج هر چه بیشتر فرهنگ و شعائر اسلامی در این استان فراهم شود.
پایان پیام/
نظر شما