فعالیت 30 هسته پژوهشی در کانون های مساجد کردستان

خبرگزاری شبستان: مسئول دبیرخانه امور مساجد کردستان با اشاره به نقش و اهمیت پژوهش در توسعه پایدار کشور از فعالیت 30 هسته پژوهشی در کانون های مساجد این استان خبر داد.

کامل گلباغی، مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کردستان به خبرنگار شبستان در سنندج گفت: در دنیای امروز، دانایی یکی از محور‌ها و شاخص‌های اصلی پیشرفت و تعالی هر جامعه به شمار می‌رود.

 

وی با اشاره به اینکه منبع اصلی تولید اطلاعات و دانش جدید، حاصل فعالیت‌های پژوهشی است، اذعان کرد: پژوهش فعالیتی منسجم برای رسیدن به ‌شناختی روشن‌تر از مفاهیم پیرامون ماست و در مجموع پژوهش راهی برای گسترش مرزهای دانش و گشودن افق‌های تازه برای آیندگان است. 

 

وی تصریح کرد: همه آنچه به عنوان پیشرفت علوم در دوره‌های گوناگون تاریخ می‌شناسیم، حاصل تلاش افرادی است که در کار خود رویکردی پژوهشی داشته‌اند و ذهن پرسشگرشان همواره محرکی برای فعالیت‌های پژوهشی آنان بوده است.


مسئول دبیرخانه امور مساجد کردستان با اذعان به اینکه پژوهش می‌تواندجلوی بسیاری از دوباره کاری‌ها، اتلاف وقت و بودجه را بگیرد، اظهار داشت: رشد علم محصول کارهای پژوهشی است و کمیت و کیفیت تحقیقات علمی و پژوهشی در هر جامعه‌ای زمینه‌ساز توسعه و پیشرفت آن جامعه است.


گلباغی افزود: نقش و اهمیت پژوهش در توسعه پایدار امروزه بر همگان واضح و مبرهن است بطوریکه کشورهای توسعه یافته و همچنین مدیران توانمند و معتقد بر استفاده از دانش، برای جلوگیری از اتلاف منابع و امکانات و افزایش بهره‌وری از پژوهش و دستاوردهای علمی بهره می‌برند.


به گفته وی، توسعه و رسیدن به تمدن نوین فقط در گرو پژوهش است و اگر بخواهیم در دنیا به عنوان یک تمدن نوین سرآمد باشیم، باید پژوهش دانشگاهی و صنعتی توسعه پیدا کند و بعد عملیاتی شود و نتایج آن بتواند مصنوعات، کالاها، خدمات و دستاوردهایی در حوزه اقتصادی ایجاد کند.


مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کردستان خاطر نشان کرد: سرمایه‌گذاری در بخش پژوهش عامل اساسی و محور پیشرفت محسوب می‌شود و در حال حاضر میزان سرمایه‌گذاری در این حوزه از شاخصه‌های اصلی پیشرفت است و در برنامه پنجم توسعه نیز پژوهش و تحقیق تاکید شده است.


این مقام مسئول با بیان اینکه سرمایه گذاری در حوژه پژوهش باید در اولویت برنامه های دستگاه های اجرایی باشد، افزود: در حال حاضر 30 هسته پژوهشی در کانون های مساجد این استان ساماندهی شده است که در هر هسته 3 نفر در راستای کارهای پژوهشی فعالیت می کنند.


وی همچنین به برنامه های دبیرخانه امور مساجد در این راستا اشاره کرد و خاطر نشان کرد: امسال به دلیل کمبود اعتبارات کار خاصی در حوزه پژوهش انجام نشده است و تنها کار انجام شده در این زمینه تهیه بروشور 12 شخصیت مذهبی استان است.


گلباغی اظهار امیدواری کرد: بنا بر تقاضای مدیران مسئول کانون های مساجد استان در نظر داریم در با همکاری ادارات ارشاد در سال 93 جمعی از یادواره مفاخر استان و منطقه را برگزار کنیم.


پایان پیام/
.
 

کد خبر 324643

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha