فراهم کردن زمینه اشتغال پایدار از مهمترین سیاست اقتصاد مقاومتی است

خبرگزاری شبستان: معاون فرمانداری شهرستان کامیارا،ن فراهم کردن زمینه اشتغال پایدار در روستاها و شهرها را از مهمترین سیاست و اولویت های طرح های اقتصاد مقاومتی عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، کریم پیری، معاون فرمانداری شهرستان کامیاران در جلسه ستاد پشتیبانی طرح اردوهای هجرت 3 گفت: عزت و اقتدار امروز جوانان ما در عرصه های علمی و سازندگی نشات گرفته از تفکر بسیج است.

وی افزود: ما بعد از انقلاب اسلامی موفقیت های بسیار بزرگی داشته ایم که در خلق آنها نقش و اثر نیروهای مردمی و بسیجی انکار ناپذیر است و امروزهم شاهد فعالیت های بیشتر درزمینه های اقتصادی، اشتغال، عمرانی، افزایش خدمات زیر بنایی، فرهنگی و اجتماعی هستیم.

فرماندار کامیاران تصریح کرد: فعالیت های کشاورزی در دوران جهاد کشاورزی گوشه ای نمایان و بارز و برجسته از فعالیت بسیج در سطح روستاها بوده که با بهره گیری از توان و تعهد نیروهای مومن و متعهد بخوبی انجام گرفته است.

پیری در خصوص اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی گفت: لازم است در روند اجرایی این پروژه ها از همه ظرفیت ها و پتانسیل های مختلف شهرستان از جمله صنعت، معدن، کشاورزی و خدمات بهره گرفت و زمینه اشتغال پایدار و درآمد زا را در شهرستان فراهم کرد.


مسئول بسیج سازندگی سپاه بیت المقدس کردستان تصریح کرد: کمک به محرومین، عمران و آبادانی روستاها، افزایش توان نیروی انسانی در روستاها، فراهم کردن زمینه اشتغال پایدار در روستاها و شهرها از مهمترین سیاست و اولویت های طرح های اقتصاد مقاومتی است.

مهران محمدی، با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی از مقوله اقتصاد ریاضتی جداست و فرق دارد، گفت: با بسته شدن تفاهم نامه های بین ادارات کل فنی و حرفه ای، کمیته امداد، صندوق مهر امام رضا(ع) جهاد کشاورزی زمینه های استفاده از ظرفیت های بسیج برای ارائه خدمات بیشتر به ساکنان روستاها و شهرها فراهم شده است که با تعامل و همکاری کلیه نهادها و ادارات سطح شهرستانها می توان بیشتر به ایجاد اشتغال پایدار در روستاها و شهرها کمک کرد.

وی با اشاره به طرح آزمایشی پیشگیری از مهاجرت روستائیان به شهرها خاطر نشان کرد: توسط بسیج سازندگی سپاه بیت المقدس در هر شهرستان تعداد 2 روستا که دارای جمعیت بیش از 1700 نفر هستند شناسایی و کلیه طرح های عام المنفعه نیمه تمام و درآمدزای آنها تکمیل خواهد شد.

محمدی همچنین با اشاره به تحقق یافتن اعتبار تعداد 2 پروژه آبرسانی گشکی و سرچی اعلام کرد بسیج سازندگی آمادگی دارد انجام این پروژه ها را با بهره گیری از توان و استعدادهای بسیج به مرحله پایانی برساند.

وی اجرای طرح پرورش ماهی در سد زیویه و پایاب سد گاوشان را از دیگر برنامه های بسیج سازندگی برای ایجاد درآمد و اشتغال پایدار در شهرستان کامیاران اعلام کرد.

سرهنگ منصور ولی، فرمانده سپاه پاسداران شهرستان کامیاران طرح های اشتغالزایی اقتصاد مقاومتی در مناطق دوردست بسیار کارآمد بوده و سبب گرایش جوانان و ساکنان روستاها به سمت و سوی فعالیت های ارزشی شده و موجب شده تا مهاجرت از روستاها کاهش یابد.

وی در ابتدای این جلسه در گزارشی اعلام کرد که در طول یک سال شروع عملیات اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی در سطح شهرستان تعداد 613 پرونده در زمینه های پرورش گاو شیری،زنبور عسل ، قارچ و مرغ خانگی و غیره شناسایی شده و باتشکیل پرونده تاکنون تعداد 120 مورد در صندوق توسعه مصوب شده و 113 مورد به بانک معرفی شده که 77 مورد آن تاکنون پرداخت شده است.

حبیب الله امانی، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان کامیاران نیز با اشاره به فعالیت این نهاد در راستای فراهم نمودن بسترهای ایجاد اشتغال در بین آحاد نیازمندان گفت:در سال گذشته کمیته امداد امام خمینی شهرستان کامیاران به تعداد 248 فقره تسهیلات اشتغالزایی پرداخت نموده است که تعداد 232 طرح آن مربوط به افراد غیر حمایتی که اعتباری بالغ بر 19 میلیارد ریال و 190 میلیون تومان به آنها پرداخت شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری کامیاران، تیمور رضایی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کامیاران هم اعلام کرد در سال گذشته در خصوص جذب اعتبارات و تزریق آن 100 میلیارد ریال در سطح شهرستان و 79 میلیارد و300میلیون ریال در بحث طرحهای اقتصاد مقاومتی جذب شده است.

وی وجود امکانات و استعدادهای مناسب بخش کشاورزی به ویژه اراضی پایین دست سد گاوشان را بزرگترین منابع رفع بیکاری و افزایش درآمد کشاورزان و مردم شهرستان کامیاران بیان کرد.
 

پایان پیام/

کد خبر 325859

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha