به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، محمود شبستری، رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی مشهد ظهر امروز (3دی) طی مراسمی از زحمات 4ساله با اهداء لوح تقدیر ویژه از سوی معاون رئیس جمهور و رییس سارمان بنیاد شهید و امور ایثارگران، وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، استاندار خراسان رضوی، مدیران ارشد استانی و شهری قدردانی شد.
در این مراسم محمود شبستری، رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه گزارشی از فعالیتهای انجام شده در چهار سال به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: توسعه خدمات بهداشتی و درمانی در تمامی شهرهای زیر پوشش دانشگاه و ایجاد سه قطب درمانی در شهرهای قوچان، کاشمر و تربت جام میزان اعزام بیماران به مرکز استان 30 درصد کاهش یافته است.
دانشیار گروه قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه گسترش همکاری های بین بخشی یکی از برنامه ها و سیاست های مهم دانشگاه در سالهای اخیر بوده است، اظهار داشت: احیاء 132 هکتار زمین در اراضی زکریا با عنوان شهرک دانش و سلامت، نقض رای تخریب مجتمع فرهنگی گهرباران در مازندران، اخذ سند مالکیت 10 هزار متر مربع زمین و برنامه ریزی برای ساخت محتمع فرهنگی رفاهی کارکنان و بازپس گیری بیش از 66 هزار متر مربع زمین در استان گیلان تنها نمونه ای از تلاش های دانشگاه در سایه همکاری های بین بخشی به شمار می رود.
شبستری با اشاره به اینکه بر اساس برنامه چهارم و پنجم توسعه ایجاد شهرک دانش و سلامت بر عهده دانشگاه علوم پزشکی مشهد نهاده شده بود، اظهار داشت: بر این اساس در حال حاضر با احیاء 132 هکتار زمین در یکی از بهترین مناطق مشهد زمینه ایجاد این شهرک محیا شده و ساخت بیمارستانهای کودکان اکبر با حمایت خیران و بیمارستان امداد و سوانح غرب مشهد در این منطقه در حال انجام است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به دیگر خدمات انجام شده در سالهای اخیر خاطر نشان کرد : افتتاح 9 بیمارستان در شهرهای زیر پوشش دانشگاه، ساخت و تجهیز مرکز دیالیز و پیوند اعضاء منتصریه و محقق شدن عملهای پیوند مغز استحوان ، پیوند کبد ، توسعه عملهای پیوند کلیه، پوست، قلب و قرنیه، راه اندازی ستاد سلولهای بنیادی و انجام طرحهای تحقیقاتی و درمانی، راه اندازی مرکز اورژانس عدالتیان با همکاری خیران با 71 تخت ویژه و 80 تخت بستری از دیگر اقدامات انجام شده به شمار می رود.
شبستری افزود: در سال 88 بیمارستان طالقانی مشهد به صورت نیمه فعال بود که با پیگیری های انجام شده توسعه بخشهای درمانی و افزایش پزشکان تخصصی و فوق تخصصی ، راه اندازی گروه طب اورژانس و تجهیزات تشخیصی ازجمله سی تی اسکن پیشرفته در حال حاضر به یکی از قطب های درمانی به ویژه در بخش سوانح تبدیل شده است.
وی با اشاره به اینکه در سال های اخیر توسعه خدمات کیفی و کمی درمانی در بیمارستانهای استان به ویژه مشهد به منظور افزایش رضایت مندی بیماران مجاور و زائر بارگاه ملکوتی حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) در دستور کار قرار گرفته بود، خاطر نشان کرد: بر این اساس با اقدامات انجام شده میزان اشغال تخت بیمارستانها به 74 درصد و میزان درآمدها نیز از 120 میلیارد تومان در سال 88 به 290 میلیارد تومان در سال 91 رسید و پیش بینی می شود این میزان تا پایان امسال به 400 میلیارد تومان خواهد رسید.
شبستری با اشاره به اینکه درآمدهای کسب شده در بخش های پژوهش و آموزش هزینه شده است، خاطر نشان کرد: همچنین با پیگیری های انجام شده میزان اعتبارات دانشگاه از 100 میلیارد تومان به 340 میلیارد تومان افزایش یافت.
وی به فعالیت های معاونت پژوهشی در سالهای اخیر اشاره کرد و افزود: اتمام اجرای یک هزار و 286 طرح پژوهشی و یک هزار و 147 طرح، افزایش مراکز تحقیقاتی از 20 مرکز به 46 مرکز ، افزایش اختراعات از 12 به 37 و افزایش شرکت های دانش بنیان از شش شرکت به 37 شرکت از جمله اقدامات در بخش پژوهش و فناوری است.
شبستری افزایش تخت های بیمارستانی از 6هزار به 9هزار تخت ،افزایش تخت های ویژه از 433 به 770 تخت، نصب و راه اندازی تجهیزات پزشکی در مراکز درمانی به ارزش 70 میلیارد تومان اجرای 15 پروژه بیمارستانی و بهره برداری از 9 طرح جذب بیش از 7 هزار نیروی جدید و 200 عضو هیئت علمی از دیگر اقدامات انجام شده برشمرد.
وی قرار گرفتن دانشگاه علوم پزشکی مشهد در میان 5 دانشگاه برتر کشور، کسب رتبه های برتر کشوری، تدوین برنامه راهبردی فرهنگی، کاهش مرگ و میر نوزادان و مادران باردار ، تشکیل شورای عالی برنامه ریزی قرآنی و کسب رتبه های برتر کشوری در بخش فرهنگی از دیگر موفقیت های کسب شده در چهارسال برشمرد.
گفتنی است، شبستری در پایان با قدردانی از تمامی معاونین، مدیران، روسا، کارکنان و دانشجویان در پیشبرد اهداف دانشگاه، برای مصطفی مهرابی بهار آرزوی موفقیت و بهروزی کرد.
پایان پیام/
نظر شما