پیاده سازی معارف اهل بیت در جوامع اسلامی دغدغه شهید حجت الاسلام انصاری

خبرگزاری شبستان: رئیس شورای اسلامی تهران با بیان اینکه تمام تلاش حجت الاسلام انصاری پیاده سازی معارف دینی در جوامع اسلامی بود، گفت:شهید انصاری قلم، گفتار و کردار خود را در راه اهل بیت به کار گرفت.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، احمد مسجد جامعی، رئیس شورای اسلامی شهر تهران و وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان ظهر امروز(7 دی) در مراسم چهلمین روز درگذشت حجت الاسلام انصاری، رایزن فرهنگی ایران در لبنان و مدیرکل اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در مسجد الجواد لاکانی رشت گفت: شهید حجت الاسلام انصاری از شخصیت ‍‌‌های تاثیرگذار در دوران ما بوده که تمام تلاشش پیاده سازی معارف دینی در جوامع اسلامی بود.


وی با بیان اینکه حجت الاسلام انصاری در ابعاد مختلف انقلاب حضوری چشمگیر و فعال داشت، افزود: وی در عرصه‌های مختلف نظام مشارکت و نقش آفرینی کرده و با رفتار، کردار و عملش این امر را اثبات کرد.


مسجدجامعی ادامه داد: این شهید بزرگوار از لحاظ اخلاقی برجسته بوده و ویژگی‌های ممتازی را داشت و این شأن وی برتر از همه اصول و حقوق دیگرشان بود همان شأنی که پیامبر اکرم(ص) نیز با این ویژگی متمایز می‌شود.

 

وی ادامه داد: کسانی که پرچم این پیامبری را به دوش کشیدند بیش از بقیه در نسبت با این خلق و خو معنا می‌شوند و شهید حجت الاسلام انصاری از جرگه این افراد بود.


وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی به محبت و عشق و علاقه مردم به این شهید بزرگوار اشاره و بیان کرد: این محبت ریشه در محبت به اهل بیت(ع) دارد، زیرا شهید انصاری قلم، گفتار و کردار خود را در راه اهل بیت به کار گرفت.


وی احداث 14 مجتمع فرهنگی، 14 کتابخانه در زمان مدیرت شهید انصاری در گیلان و... را نشان از نگاه و معنویتی دانست که در باطن پاک شهید انصاری ریشه داشت و اذعان کرد: اصرار به احیای معارف اهل بیت باعث شد تا خداوند محبت وی را در دل مومنین قرار دهد.

 

مسجدجامعی با اشاره به اقدامات فرهنگی شهید انصاری در سودان اضافه کرد: شهید حجت الاسلام انصاری توانست برای نخستین بار در سودان حسینیه سید الشهدا را برپا و عزاداری حسینی را احیا کند ضمن اینکه علی رغم مخالفت‌های بسیار با گفتگو توانست نمایشگاه کتاب ایران را در نمایشگاه سودان دایر کند که همچنان تداوم دارد.


وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: وی ظرفیت برقراری گفتگو با جهان اهل سنت را داشت و توانست دومین فتوای مهم در جهان اهل سنت برای حوزه معارف شیعه را از مفتی بزرگ سودان دریافت کند که طبق این فتوا مکتب تشیع به عنوان مذهب رسمی سودان به رسمیت شناخته شد.


وی با بیان اینکه وی اهل گفتگو، منطق و مباحثه بود، تصریح کرد: این شهید بنای گفتگوی انتقادی را بر اطاعت محض ترجیح می‌داد و رمز دیگر راهگشایی او به دل‌های مومنان همین عامل بود.


مسجدجامعی با بیان اینکه از قدیم الایام علما و روحانیان گیلانی پرچم ارادت به اهل بیت(ع) را برافراشتند، اذعان کرد: سادات کیا از این منطقه برخاسته و آل بویه نیز در اینجا درخشیدند و بعد از به قدرت رسیدن در ری پرچم امام حسین(ع) را برافراشته و معارف شیعه را در سراسر عالم گستراندند.


رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه نقطه شروع حرکت تشیع در تاریخ از دوران صفویه است درحالی که عامل‌های حکومتگر دیگری قبل از صفویه نیز به این امر اهتمام داشتند، تصریح کرد: این عامل‎های حکومتی قدرت سیاسی را مهیا کرده و بر اساس این قدرت بستر رشد معارف اهل بیت(ع) را فراهم کردند و در آن دوران آثار علمی و تحقیقی بسیاری در حوزه معارف اهل بیت(ع) شکل گرفت.


وی اضافه کرد: دوران صفویه دوران درآمیختگی بین هویت دینی و ملی ایران رقم خورد و این پیوند ریشه در خطه گیلان دارد.


همچنین در این مراسم فرزند شهید حجت الاسلام انصاری با قدردانی از علاقه و محبت مردم به پدرش و شرکت در مراسم عزاداری وی، افزود: شهید حجت الاسلام انصاری تمام زندگی اش همراه با عزت بود و به گونه‌ای از دنیا رفت که مرگش نیز افتخارآفرین شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 327398

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha