به گزارش سرویس دیگر رسانه های خبرگزاری شبستان، غلامعلی جعفرزاده در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: نظارت بدون حمایت یعنی فقط مچگیری و اذیت کردن. من فکر میکنم مردم نسبت به پیچاندن دولت توجیه نیستند و خواستار این هستند که مجلس از دولت قدری حمایت کند و ابزار خدمت را در اختیار آن قرار دهد. در این شرایط اگر دولت انحرافی از مسیر داشت میتوان آن را به چالش کشید.
وی با اشاره به کارت زرد مجلس به وزرای اقتصاد و علوم یادآور شد: این که در ابتدای راه به یک وزیر به خاطر انتصابهایی که حق اوست اخطار داده شود یا وزیر را در مورد مسائلی به چالش بکشیم که خیلی ارتباطی به او ندارد، بازخورد خوبی در جامعه نداشته است.
نماینده مردم رشت در مجلس با اشاره به گلایه رئیس جمهور از رویکرد مجلس در قبال دولت خاطرنشان کرد: تقاضای رئیسجمهور این بود که مجلس بیشتر به دولت کمک کند. وگرنه پیچیدن مجلس و دولت به یکدیگر مشکلی را از مردم حل نمیکند.
جعفرزاده تعامل بیشتر دولت و مجلس و رفع مشکلات و کدورتها در ابتدای کار دولت را اقدامی عاقلانه و عاجلانه دانست و گفت: اگر ما بخواهیم در ابتدای کار باتوم برقی بلند کنیم و هر جا دولت عطسهای کرد بگوییم که ما ناظر بر دولت هستیم، این با مماشات مجلس نسبت به دولت قبلی که کاملا خارج از مدار قانونی حرکت میکرد، تناقض دارد.
وی تصریح کرد: برای افکار عمومی این سوال پیش میآید که چرا نظارت مجلس بر دولت، در دوره گذشته وجود نداشت. البته افکار عمومی نمیگوید که نظارت مجلس تعطیل شود بلکه با توجه به این که هنوز ابتدای راه دولت یازدهم است باید ملاحظاتی رعایت شود.
نماینده مردم رشت در مجلس تاکید کرد: برای داشتن رفتار منطقی و عاقلانه در جهت منویات رهبری و پیشرفت کشور سمت و سوی حرکت مجلس نباید این قدر تند و عجولانه باشد. ما نه باید همانند دولت گذشته آنقدر مماشات کنیم و نه این قدر سختگیری نسبت به دولت به خرج دهیم.
این نماینده اصولگرای مجلس با بیان این که سطح سختگیری مجلس نسبت به دولت بسیار بالاست، گفت که در جامعه بوی نامهربانی از طرف مجلس نسبت به دولت استشمام میشود.
پایان پیام/
نظر شما