خبرگزاری شبستان:مصرفکنندگان فستفود دو برابر بیشتر از دیگران در معرض افسردگی هستند، از آنجا که تغذیه اثر مستقیمی در سلامت جسم و روح داشته است و تأثیر قابل توجه آن بر بهداشت تن و روان غیرقابل انکار است.
بنابراین نوع غذا، زمان مصرف، دفعات خوراک نهتنها بر سلامت جسم مؤثر است بلکه آثار آن بر سلامت یا بهمریختگی اعصاب و روان غیرقابل انکار است.
با توجه به این واقعیت بین دو گروه از افراد در طیف سنی 20 تا 35 سال به نسبت مساوی زن و مرد که 860 نفر افراد سالم از لحاظ روحی و روانی و 890 نفر افرادی که دارای درجات مختلف افسردگی بودهاند مشخص گردید اشخاصی که حداقل هفتهای دو براب فستفود و به طور مشخص پیتزا مصرف میکنند دو برابر بیشتر از افراد دیگر دچار افسردگی میگردند.
چربیهای موجود در این نوع غذا و تحرک کم افراد تغییر سبک تغذیه از گروهی به فردی باعث بروز و افزایش افسردگی گردیده است.در این صورت هیچ نیازی به مصرف داروهای مختلف نبوده بلکه با قطع مصرف، ورزش، پیادهروی و استفاده از رژیم غذایی معمولی و بیشتر گیاهی میتوان به شرایط طبیعی روحی رسید.
علایم رفتاری اینگونه اشخاص بیحوصلگی حتی در رسیدن به سر و وضع خود، بیمیلی به حضور در جمع، خوابآلودگی، بیعلاقهگی به فعالیتهای اجتماعی و کمتحرکی است.
متأسفانه در حال حاضر کودکان و نوجوانان طرفداران پروپاقرص اینگونه غذاها بوده و خانوادهها به عواقب آن کمتر توجه دارند.
چاقی مفرط موجود در بین کودکان و نوجوانان نشانه اصلی اینگونه غذاها و تنقلات همانند چیپس و پفک است.
مجید ابهری، پژوهشگر رفتارشناس و آسیب شناس اجتماعی
نظر شما