به گزارش خبرنگار حوزه مهدویت خبرگزاری شبستان، "دومین غدیر" دربارهی شناخت امام زمان(عج) و منزلت اوست که با احادیثی چند نوشته شده همچنین به چگونگی پیمان با امام زمان(عج) و برپایی حکومت عدل اشاره شده است.
یک مقدمه و سه فصل ساختار تنها پژوهش پیرامون نهم ربیع الاول، عید امامت و ولایت امام زمان(عج) است.
نیاز انسان به امام و حجت خدا، معرفی آخرین امام از ناحیة معصومین(ع)، ضرورت شناخت امام زمان(عج) و آثار امام زمان(عج) از بخش های فصل اول، وداع امام زمان(عج) با پدر، نهم ربیع الاول، اعمال ربیع الاول، فرهنگ شادی در ربیع الاول، ایام الله و دومین غدیر از بخش های فصل دوم و آشتی با امام زمان(عج)، تجدید عهد و پیمان با امام زمان(عج)، راهکارهای تجدید عهد و پیمان با امام ز مان(عج) و تصویری از دولت حق از عناوین فصل سوم این کتاب می باشد.
نویسنده انگیزه و سبب تالیف کتاب خود را اینگونه بیان می کند: "نهم ربیع الاول" سال روز آغاز امامت امام مهدی(عج) و یادآور روز اکمال دین و اتمام نعمت است. روزی است که در امتداد غدیر و به تعبیری والاتر، خود غدیری دیگر و روز امامت، ولایت، بیعت و پیمان دوباره با امام زمان(عج) است.
در بخشی از کتاب آمده است:
"امامت شطّی جاری در بستر زمان است که از زلال وحی سرچشمه گرفته و تمام انسان ها نیاز و اضطرار به او دارند و از آن جا که امام مهدی(عج) آخرین امام و عصاره انبیا و اوصیای گذشته است. ایمان و کفر، دائر مدار معرفت و افکار اوست و تقرب به خدای متعال هم فقط از راه معرفت او ـ به عنوان منشاء همه خیرات و برکات ـ میسر است."
همان گونه که نویسنده نیز بیان نموده این روز و عید بزرگ که به عنوان روز شادی مطرح است دارای اعمالی مانند پوشیدن لباس نیکو، خشنود کردن دیگران، برپایی مراسم جشن و سرور و... است.
نکته قابل توجه این که در پایان کتاب، دویست اثر مفید درباره امام زمان(عج) در سطوح مختلف (ابتدایی، راهنمایی، دبیرستان، دانشگاه و عمومی) معرفی شده است.
شایان ذکر است، "دومین غدیر" نوشته سیدجعفر موسوی نسب در 112 صفحه در سال 83 ازسوی انتشارات فرهنگ منهاج روانه بازار نشر شد.
پایان پیام/
نظر شما