لزوم نجات نسل نو از شبهات/تقویت اعتقادات بامطالعه کتب دینی

خبرگزاری شبستان: امام جماعت مسجد جامع شهرستان تنکابن با بیان اینکه گاهی پیگیری امور فکری و روحی یک دانشجو ودانش آموز از هزاران پژوهش علمی ارزشمندتر است، افزود: نجات نسل نو از شبهات، لازم است.

حجت الاسلام سید مهدی هدایتی، امام جماعت مسجد جامع شهرستان تنکابن و امام جماعت کانون فرهنگی و هنری امام حسین(ع) امروز(15دی) در گفتگو با خبرنگار شبستان درخصوص پاسخ گویی به شبهات دانش آموزان و دانشجویان و نقش علمای دین و ائمه جمعه اظهار داشت:مدارس و دانشگاه ها بهترین مکان برای دسته بندی شبهات موجود در افکار نسل نوجوان و جوان که غالبا برگرفته شده از ماهواره ها و سایت ها که جوابی برای آن پیدا نمی کنند، هستند.


وی گفت: گاهی ممکن است شبهه‌ای در مسائل اعتقادی و اخلاقی وارد شود و این وظیفه استادان دانشگاه است که دانشجویان را مورد توجه قرار داده و به شبهات آنها پاسخ دهند.


حجت الاسلام هدایتی با بیان اینکه گاهی پیگیری امور فکری و روحی یک دانشجو و دانش آموز از هزاران پژوهش علمی ارزشمندتر است، افزود: نجات نسل نو از شبهات، لازم است و باید اعتقادات نوجوانان و جوانان را حفظ کرد.


وی با بیان اینکه مهمترین وظیفه مربیان پرورشی در مدارس پاسخگویی به سوالات و شبهات دانش آموزان است تصریح کرد: در مدارس معمولا مربیان پرورشی توان پاسخ گویی ندارند و مربی پرورشی این شبهات را باید جمع آوری نماید تا با تشکیل جلسات پرسش و پاسخ با حضور دانش آموزان به جواب های منطقی دست یابند.


حجت الاسلام هدایتی خاطرنشان شد: نقش و حضور مربیان پرورشی در مدارس جهت ارتقا و تقویت دانش آموزان در زمینه های دینی و قرآنی بسیار حائز اهمیت است.


وی بیان کرد:علمای دین و امامان جمعه باید در مدارس و دانشگاه ها حضوری پررنگ داشته باشند و از نزدیک با مسائل مرتبط با دانش آموزان و دانشگاهیان مانند شبهات موجود در این مکان ها آشنا شوند.


حجت الاسلام هدایتی با بیان اینکه مدارس و دانشگاه های ما مملو از شبهه هستند، گفت: روسای این سازمانها باید از روحانیون صاحب سخن و آگاه به مسائل مرتبط با شبهه افکنی برای سخنرانی پیرامون طرح شبهه و پاسخ به آن در این مجموعه ها استفاده نمایند.


وی منبرهای سخنرانی که با طرح سوال و پاسخ شروع می شود حضور جوانان در این نوع جلسات پررنگ تر می شود.


حجت الاسلام هدایتی با بیان اینکه در مدارس دخترانه و پسرانه امام جماعت و خواهر طلبه حضور دارند، تصریح کرد: زمانیکه ساعت کار مدارس تمام می شود تازه کار امام جماعت و خوار طلبه شروع می شود یعنی آنها باید برای سوالات و شبهاتی که از گفتگو ها با دانش آموزان جمع آوری کردند پاسخی پیدا کنند.


وی افزود: همچنین مربیان پرورشی، امام جماعت ها و خواهران طلبه در دانشگاهها و مدارس باید سوالات و پاسخ های آنها را برای رفع کامل این شبهات از این مجموعه ها و یا دستیابی به راه حل های کامل و جامع سوالات را دسته بندی و در پرونده ای نگه داری نمایند.


حجت الاسلام هدایتی اذعان داشت: در هیئت های عزاداری، پایگاه های بسیج و کانون های مساجد که محل تجمع نوجوانان و جوانان می باشند می توان ذهن آنها را برای پاسخ به شبهات با طرح سوال درگیر کرد تا به خوبی با پاسخ های سخنرانان شبهه برطرف شود.


وی بر حفظ و تقویت باورهای دینی نوجوانان و جوانان تاکید کرد و گفت: برای این منظور لازم است تا زمینه حضور این نسل را با برگزاری نشست های تخصصی پیرامون دین و سبک زندگی اسلامی برگرفته از سیره اهل بیت (ع) بیشتر از گذشته فراهم شود.


حجت الاسلام هدایتی همچنین تشویق آینده سازان کشور به مطالعه کتب دینی را موجب تقویت اعتقادات و باورهای مذهبی آنها دانست، افزود: از این رو می توان زمینه ایجاد شبهه را کاهش داد.


پایان پیام/

کد خبر 329550

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha