به گزارش خبرگزاری شبستان، منیژه آرمین در خصوص این کتاب گفت: رمان شانزده سال سومین بخش از چهارگانهای است که در ادامه رمان های «شب و قلندر» و «شباویز» آمده که نگارش این کتاب به پایان رسیده است.
وی ادامه داد: این رمان به تاریخ سال های 1304 تا 1320 می پردازد و نسبت به دو کتاب قبلی قالبی کاملا متفاوت دارد.
آرمین با اشاره به اینکه این رمان همانند یک پازل است تصریح کرد: برخی از قسمت های این رمان به شکل پازل، برخی به شکل داستانی و برخی داستانی مستند است.
وی با اشاره به اینکه سعی کردم توالی زمانی را در داستان هایم حفظ کنم اظهار کرد: توالی زمانی در بخش های مختلف حفظ شده اند اما مکان ها و شخصیت ها با زاویه دید های مختلف پرداخته شده اند.
شایان ذکر است، منیژه آرمین در سال 1344 دوره تربیت معلم را یک ساله گذراند و به استخدام آموزش و پرورش درآمد. و هم زمان در رشته روانشناسی دانشگاه تهران ثبت نام کرد. او کارشناس ارشد مشاوره تحصیلی از دانشگاه تربیت معلم، کارشناس روانشناسی از دانشکده ادبیات دانشگاه تهران، کارشناس رشته مجسمه سازی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران است. زمینههای فعالیت او معلمی، مشاوره، پژوهش، کارهای مطبوعاتی، خبرنگاری، گزارشگری و کارهای هنری از جمله سفالگری و نقاشی است.
از وی در سال 1364 در بخش ادبیات دفاع مقدس تقدیر شد.
امیرحسین فردی، درباره او می گوید: بی گمان منیژه آرمین، یکی از زنان نویسنده موفق ایرانی است که در آثارش اصالتها و زیباییهای زندگی مردان و زنان این سرزمین دیده میشود. به اعتقاد بنده هنوز آرمین با افق و خواستههای خود در فضای ادبیات داستانی فاصله زیادی دارد. به نظرم چشمداشت او از ادبیات گسترده است و شوقش برای نوشتن و آفرینندگی بسیار و به همین میزان و مقیاس نیز انتظار ما از ایشان افزون و اشتیاقمان فراوان است.
پایان پیام؟
نظر شما