9ربیع الاول؛ امتداد غدیر و آغاز امامت امام عصر(عج)

خبرگزاری شبستان: نماینده ولی فقیه در مازندران، آغاز امامت امام زمان(عج) را زمانی برای شادی منتظران دانست و گفت: 9ربیع الاول؛ امتداد غدیر و آغاز امامت امام عصر(عج) است.

آیت الله نورالله طبرسی، نماینده ولی فقیه در مازندران، امروز (21دی) در خصوص فرارسیدن 9 ربیع الاول، خجسته سالروز آغاز امامت حضرت مهدی(عج) به خبرنگار شبستان گفت: ماه ربیع الاول، سومین ماه از ماه های قمری و از ماه های فرخنده برای شیعیان است که حادثه مهم و تاریخی لیله المبیت، هجرت حضرت محمد(ص) از مکه به مدینه، ولادت خجسته آن حضرت و امام جعفر صادق (ع)، ازدواج خجسته شان با حضرت خدیجه (س)، آغاز امامت امام مهدی (عج)، عیدالزهرا و هلاکت یزید بن معاویه از جمله حوادث فرخنده این ماه است.
 

وی افزود: نهم ربیع الاول خجسته سالروز آغاز امامت حضرت مهدی(عج) است که این روز، روز عید و جشن و شادی بزرگ برای مؤمنان به مناسبت به امامت و خلافت رسیدن صاحب الزمان (ع) محسوب می شود.
 

آیت الله طبرسی اظهار داشت: نهم ربیع الاول، مصادف با آغاز امامت موعودی است که چشم همه عاشقان و شیفتگان عدالت و انسانیت به راه اوست، او خواهد آمد تا جهان را از عدل و داد پر کند؛ همان گونه که از ظلم و جور پر شده است.
 

امام جمعه ساری بیان کرد: از زمانی که پیامبر گرامی اسلام اسامی فرزندانشان و ائمه 12 گانه را بیان کردند مساله غیبت و آخرالزمان را نیز به وضوح مطرح کردند و حضرت محمد(ص) تاکید داشته اند که شیعیان در زمان غیبت نیز از وجود امام زمان خود بهره مند خواهند بود.

 

وی ابراز کرد: این تاکید پیامبر(ص) مبنی بر این که امام عصر مانند خورشید پشت ابر است و برکات او به مردم می رسد در صدر تاکیدات سایر ائمه اطهار(ع)، در حقیقت به منزله آماده کردن مردم برای تحمل سختی ها و شرایط خاص زمان غیبت بود.
 

آیت الله طبرسی تصریح کرد: آغاز امامت حضرت مهدی(عج) بنا بر مصالحی و به خواست خدا با غیبت همراه بود که به غیبت صغرا مشهور است و تا سال 329 هجری قمری به طول انجامید.
 

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: در دوره غیبت صغرا که تا 69 سال ادامه داشت، چهار نایب خاص به نام های عثمان بن سعید عمری، محمد بن عثمان، حسین بن روح و علی بن محمد سمری رابط میان امام(ع) و شیعیان بودند که این افراد را امام حسن عسکری(ع) در زمان حیات خود به عنوان امین امام زمان(عج) تایید کرده بودند.

 

وی تصریح کرد: پس از آن، مرحله جدیدی از غیبت که به دوره غیبت کبرا معروف است، آغاز شد و تاکنون نیز ادامه دارد و شیعیان و عاشقان ظهورش ساعت ها و روزها را با ندای الهم عجل لولیک الفرج در انتظار فرجش لحظه شماری می کنند.

 

آیت الله طبرسی یادآور شد: شیعیان در دوره غیبت حضرت مهدی (عج) وظیفه دارند بر آنچه از حق و حقیقت به آنان رسیده، ثابت قدم بوده و با دوری از گناه و مراقبت از عقیده و عمل خود از منتظران واقعی آن حضرت باشند.
 

رئیس شورای فرهنگ عمومی مازندران، یکی از مهم ترین وظایف ما در برابر امام عصر (عج) را تجدید عهد و پیمان دانست و گفت: در کتاب «مکیال المکارم» هشتاد وظیفه برای منتظر بیان شده از آن جمله که شیعیان ما کسانی اند که در ایام شادی ما شاد باشند و در ایام ناراحتی ما ناراحت. بنابراین برای ما در این نقطه تاریخی این حقیقت که در دولت امام عصر (عج) هستیم بسیار منحصر به فرد است چرا که در هستی هیچ کس چون او نبوده و نیست. بنابراین یکی از وظایف ما شاد بودن است تا قلب امام خوشنود شود.
 

وی، آغاز امامت امام زمان(عج) را زمانی برای شادی منتظران دانست و تصریح کرد: بر اساس تعالیم اسلامی یکی از وظایف مهم هر مسلمان، انتظار ظهور حضرت قائم(عج) است؛ انتظار تحقق وعده الهی بر حاکمیت صالحان و تشکیل دولت اهل بیت رسول خدا(ص) است.
 

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: 9ربیع الاول امتداد غدیر و آغاز امامت امام عصر(عج) است که نه تنها نخستین روز امامت امام عصر(ع) است، بلکه آغاز دوره ای حیاتی و مهم در تاریخ شیعه نیز به شمار می آید.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 331418

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha