به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، سید عباس صالحی، معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، امروز (24 دی) در نشست صمیمی با اهالی فرهنگ و ادب استان گلستان در تالار فخرالدین اسعد گرگانی، افزود: در این راستا تلاش می شود موضوعات با نگاه های سلیقه ای و جناحی تدبیر و اداره نشود.
وی اظهار داشت: با توجه به این که در بحث شعر، اهمیت و مزیت آن مکشوف است، باید جایگاه آن در فرهنگ ایران اسلامی به عنوان کشوری با سبقه تاریخی، مورد توجه قرار گیرد.
صالحی خاطرنشان کرد: شعر به عنوان میراث فرهنگی کهن ما محسوب می شود که باید مورد توجه ویژه وزارت فرهنگ و ارشاد و معاونت فرهنگی قرار گیرد که تا کنون در این زمینه، نخستین گام های رویکرد مد نظر، تعریف شده است.
معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تأکید کرد: در برگزاری جشنواره شعر، باید به نگاه ها، سلیقه ها و حلقه های متعدد در شعر توجه شود.
وی از تشکیل شورای سیاست گذاری شعر خبر داد و افزود: رویکرد کلی این شورا، حرکت به سوی پیشرفت و بالندگی، با وفاق و توجه به نیروها و استعدادهای مختلف در این حوزه است.
صالحی با اشاره به نیاز جامعه به رویکردی نو و تازه نفس، گفت: رویکرد جدید، به دور از جناحی و سلیقه ای شدن، به صورت کلان و کلی تدوین شده که به موجب آن به حلقه شعر و ادبیات، به عنوان حلقه ای تنگ نگاه نشود و بالعکس، آن را خاص و مضمونی بدانند.
معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اذعان داشت: شعر و شاعر ایرانی، با تنوع مضمون و قالبی که دارد به رسمیت شناخته می شود.
با توجه به وضعیت نامطلوب شرایط مالی، وعده نمی دهیم اما قول می دهیم...
وی بحث حوزه حمایت ها در مباحث کالاهای فرهنگی را مطرح نمود و خاطرنشان کرد: حمایت ها به دو صورت مالی و معنوی انجام می گیرند که در این بین، حمایت های مالی به دو دسته مستقیم و غیر مستقیم تقسیم می شوند.
صالحی در بحث حمایت های مالی مستقیم عنوان کرد: با توجه به این که ما تمام تلاشمان را در این زمینه به کار گرفته ایم، اما با توجه به شرایطی که اصلأ خوب نیست، نمی خواهیم وعده ای دهیم که بعدأ آن را به دروغ تعبیر کنند.
معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به وضعیت نامطلوب شرایط مالی عام و شرایط مالی وزارت خانه، تصریح کرد: وعده نمی دهیم، اما قول می دهیم آن چه هست و قرار است اتفاق افتد، عادلانه و شفاف باشد.
وی ادامه داد: حمایت ها منحصر به حمایت مالی مستقیم نیست و حمایت هایی هم در غالب حمایت های غیر مستقیم و معنوی، مطرح شده است که در حال پیگیری هستند.
صالحی با اشاره به اینکه مشکلات حوزه نشر در پایتخت هم دامن گیر شده است، افزود: این در صورتی است که با طولانی شدن روند نشر، مشکلات در استان ها جدی تر است به گونه ای که باید با جدیت پیگیری و رسیدگی شود.
معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اذعان داشت: مسیر فضای مجازی و الکترونیکی ورود و ثبت مجوز و فرآیندی که به کندی پیش می رود، از مسائلی است که در این راستا پیگیری و تعقیب می شود.
صالحی بخش ممیزی را داستانی پر رنج و سوز دانست و اظهار داشت: در اجرای مصوبات، اشکالات و نقصان زیادی بوده که قصد داریم با رفع آن ها، مسیر حرکت کتاب را به روند مطلوبی که ما را به مطلوبیت نزدیک تر کند، برسانیم.
وی رابطه جدی بین وزارتخانه و استان را لازم دانست و تصریح کرد: مدیران کل اداره فرهنگ و ارشاد باید با در نظر گرفتن ظرفیت ها و تسهیلات موجود، با ارتباط هایی مجدانه تلاش خود را در رفع موانع و مشکلات به کار گیرند.
پایان پیام/
نظر شما