به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، مرتضی روزبه در دیدار اعضای شورای مرکزی خانه مطبوعات استان بیان کرد: ما با نگاه تشریفاتی به مطبوعات اعتقادی نداریم و تلاش ما بر این است که با یک هم گرایی کاستی ها را کاهش دهیم تا روز به روز شرایط بهتری برای تعامل بیشتر فراهم شود.
وی ادامه داد: همه باید از این ظرفیت رسانه ها حداکثر استفاده را داشته باشیم و این یک باور مدیریتی است و انتقاد پذیری مدیران نیز با تعامل بیشتر، امکان پذیر خواهد شد و اگر مدیر احساس کند که رسانه یار او برای تحقق اهدافش است نظرات مطبوعات را نیز خواهد پذیرفت و در بحث اهمیت مطبوعات همین بس است که مطبوعات چون در شرایط حساس کار می کنند به حقایق وارد هستند.
استاندار قزوین افزود: تعداد نشریات در استان یک نماد رشد و بالندگی است و از همه دست اندرکاران نشریات در بخش های مختلف تقدیر می کنیم و ما باید به سمتی حرکت کنیم که هر کدام جایگاه خودمان را بدانیم و از حالت تضاد تقابل به مسیر تفاهم پیش رویم.
وی اعلام کرد: بزرگترین اشکال کشور ما به لحاظ سیاسی و اجتماعی همین امر است که افراد با گرایش های مختلف با اهداف مشخص به راحتی کار نمی کنند، بلکه تحقق با اهداف ارتقای استان و رساندن استان به مرحله استاندارد شدن، کاهش ناهنجاری ها و سایر اهداف مشترک در صورتی امکان پذیر خواهد شد که همه با هم در راستای آن حرکت کنند.
روزبه تأکید کرد: در کلان استان نیز این امر باید اتفاق بیافتد هیچکس حق ندارد به اشخاص دیگر بگوید که باید مثل او فکر کنند و این ظرفیت گرچه مشکل به دست می آید ولی زمانی ایجاد می شود که افراد با گرایش های مختلف بتوانند همگرایی و همفکری و مشارکت داشته باشند.
وی یادآور شد: اعضای خانه مطبوعات با ظرفیت هایی که در اختیار دارند نقش بسیار مهمی در رشد و تعالی استان داشته باشند و از سوی سطح باید به سوی عمق پیش بروند.
استاندار قزوین با تأکید بر لزوم پاسخگویی مدیران عنوان کرد: ما هیچ اطلاعات محرمانه ای برای مطبوعات نداریم و هر اطلاعاتی که مطبوعات به دنبال آن هستند ما در اختیارشان قرار خواهیم داد.
وی ادامه داد: مدل توسعه ای استان باید توسط مطبوعات تعقیب شود و به تدریج گفتمان استان را باید به جنس توسعه ای تبدیل کنید که باعث شتاب بیشتر در رسیدن به توسعه می شود که همان دوری از روزمرگی است و نیاز جدی استان این است که از روزمرگی دوری کنیم.
روزبه گفت: شما هم مانند صنوف دیگر بایدها و نبایدهایی دارید بهترین افرادی که می توانند نظام خود کنترلی داشته باشند خود شما هستید وخودتان محکمه و قاضی خود باشید تا افرادی که غیر حرفه ای وارد این عرصه می شوند متوجه شوند که یا باید حرفه ای شوند و یا باید کنار روند تا هرکس مطبوعات استان را مطالعه می کند، احساس کند که دارای وزن بالایی است.
وی اظهار کرد: در مسایل فرهنگی از نوع فرهنگ عمومی به شدت آسیب پذیر شده ایم یکی از کارکردهای عالی مطبوعات فرهنگ سازی است از کنار رفتارهای ناهنجاری که در جامعه ما به عادت و بعد فرهنگ تبدیل شده است نباید به سادگی چشم پوشی کنید و این امر از ساده ترین ناهنجار تا سطح کلان استان را نیز در بر می گیرد.
استاندار قزوین نقش رسانه ها را در تقویت فرهنگ عمومی تاثیر گذار دانست و اضافه کرد: نقطه شروع تقویت فرهنگ عمومی باید از مطبوعات آغاز شود زیرا کارکرد حوزه مطبوعات به مراتب بالاتر و قوی تر از دیگر حوزه های اجتماعی است.
وی خاطر نشان کرد: باید اقداماتی از سوی مطبوعات و رسانه ها با رویکرد فرهنگ سازی صورت گیرد تا اثر قابل توجهی در افکار عمومی داشته باشد زیرا یکی از بهترین بازوهای نظارتی هستند.
روزبه تصریح کرد: مطبوعات نماد نظارت عمومی هستند که با احصای بایدها و نبایدها می توانند به خوبی این وظیفه را انجام دهند و هیچ شبکه ای به اندازه نظارت عمومی نمی تواند از فساد پیشگیری کند.
به گزارش روابط عمومی استانداری قزوین، وی بیان کرد: ما درحال حاضر که در شرایط تحریم به سر می بریم ولی همه ما می دانیم که مشکلات در جامعه ناشی از تحریم نیست بلکه برخی از مشکلات به خاطر سوء مدیریت است و نباید تحریم ها را عاملی برای مشکلات بدانیم همه این ظرفیت ها و توانمندی ها باید شناسایی و تقویت شوند تا از این مرحله نیز بگذریم و مطبوعات و رسانه ها می توانند این شرایط را فراهم کنند و مسئولان را یاری دهند.
استاندار قزوین راه اندازی صندوق قرض الحسنه مطبوعات را امری مهم اعلام کرد و افزود: این امور باید در بین اعضای خانه مطبوعات تقویت شود.
پایان پیام/
نظر شما