محمد نبی حبیبی، دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در سفر به گیلان و در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، کلمه توحید، توحید کلمه و عنصر رهبری را سه رمز مهم برای پیروزی انقلاب اسلامی خواند و اظهار کرد: این عوامل علل محدثه انقلاب بوده و علل مبقیه آن نیز همین سه رمز اساسی هستند.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به نقش رهبری و مرجعیت در پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: اگر باورهای اسلامی و وحدت کلمه میداشتیم اما از ولایت خبری نبود، انقلاب اسلامی پیروز نمیشد.
وی اتفاقات بعد از بیداری اسلامی در مصر را بیانگر نقش رهبری و ولایت فقیه در پیروزی انقلاب اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: برای تداوم انقلاب اسلامی باید به سه عنصر محوری انقلاب یعنی توحید، وحدت کلمه و ولایت فقیه توجه ویژه داشته باشیم.
حبیبی به تشکیل خانه احزاب در چند سال پیش اشاره کرد و گفت: در این نشست، تصمیم احزاب این شد که منشوری مورد توافق احزاب مختلف تدوین شود و چند مطلب به عنوان خط قرمز احزاب از هر نوع طیفی وجود داشته باشد که ولایت فقیه از موضوعات محوری آن منشور بود.
وقتی مصدق رنگ دینی مبارزه را کمرنگ کرد سقوط کرد
وی در خصوص اظهارات دکتر شیبانی از فعالان سیاسی کشور در آن نشست، اظهار کرد: وی در آن جلسه گفت من مصدقی بودم و دیدم وقتی مصدق گفت، من مستظهر به مردم هستم و رنگ دینی مبارزه را کمرنگ کرد، چند نفر از اراذل و اوباش به خیابان ریختند و با یک کودتا طومار مصدق پیچیده شد.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: اصل مطلب حرفهای دکتر شیبانی این بود که علت عمدهای که با وجود همه دشمنیها، انقلاب تداوم پیدا کرده، اصل ولایت فقیه است.
وی در ادامه اظهار کرد: در انقلاب اسلامی ایران هیچ تجربه موفقی از سوی دشمنان اسلام در سایر کشورها نبود که در ایران به کار نرفته باشد و در برابر انقلاب و ولایت فقیه به شکست نینجامیده باشد.
این فعال سیاسی، جنگ تحمیلی را یکی از بزرگترین توطئهها علیه انقلاب اسلامی ایران دانست و گفت: طه یاسین رمضان، مرد شماره دو عراق هدف از آغاز جنگ تحمیلی را نه انتزاع خوزستان از ایران بلکه متلاشی کردن شیرازه جمهوری اسلامی عنوان کرده است.
وی به انقلاب الجزایر اشاره کرد و افزود: مردم الجزایر با استفاده از عناصر اسلامیت و وحدت، فرانسه را بیرون کردند و یک میلیون و 500 هزار نفر شهید دادند و چون از نعمت رهبری برخوردار نبودند، حکومت اسلامی در کشورشان تشکیل نشد.
رویکرد وحدت بین مذاهب اسلامی استراتژیکی است
حبیبی با بیان اینکه رویکرد وحدت بین مذاهب اسلامی تاکتیکی نیست، استراتژیک است، اعلام کرد: مخالفین تفکر اسلامی و جهان اسلام همان دشمنی که با حزب الله لبنان دارند از همان جنس دشمنی را با جنبش حماس سنی مذهب دارند.
وی اضافه کرد: در دنیای اسلام دشمن مشترک داریم و دشمن مشترک ما به این نتیجه رسیده که بهترین و کم هزینه ترین راه برای رسیدن به اهدافش اختلاف افکنی و ایجاد اختلاف بین فرق اسلامی است.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه توهین به مقدسات فرق اسلامی حرام است، اظهار کرد: فرمایش مقام معظم رهبری صرفاً یک بیان سیاسی نیست، ایشان به عنوان یک مجتهد صاحب رساله و مرجع تقلید توهین به مقدسات فرق اسلامی را حرام اعلام کردهاند.
وی تصریح کرد: اتفاقات سوریه و لبنان نشان میدهد دشمنان اسلام بهترین راه برای رسیدن به اهداف خود را از طریق جنگ و کشمکش و تفرقه بین فرق اسلامی دنبال میکنند.
حبیبی اذعان کرد: وحدت بین جهان اسلام یک موضوع تاکتیکی نیست و با تمام عیار یک کار استراتژیک، جنبه استراتژیک دارد.
تحزب سیاسی منافی وحدت نیست
وی در خصوص نقش احزاب در وحدت کشور، یادآور شد: وجود احزاب و تحزب سیاسی منافی وحدت نیست، تکمیل کننده وحدت کشور است.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: یکی از عوامل جمهوریت یک نظام تحزب است.
وی با بیان اینکه تشکیل مجلس و شوراهای شهر نشان میدهد که نظام با آرای مردم به عنوان یک مقوله مهم کار دارد، اظهار کرد: حتی در یک خانواده همه افراد سلیقه یکسانی ندارند و نمیتوان به بهانه جلوگیری از تشتت از تحزب و اظهار سلیقههای مختلف جلوگیری کرد.
این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: در اصول مشترک بودن یک مقوله مهم است اما اینکه با چه روشی کشور در حوزههای اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی اداره شود نیاز به تضارب سلیقههای آرا داریم.
وی افزود: تحزب به اصول لطمهای وارد نمیکند و تعدد احزاب با سلیقههای مختلف باعث رشد کشور میشود.
هر تشکلی حزب نیست
حبیبی در ادامه تاکید کرد: هر تشکلی را نمیتوان حزب نامید، حزب باید سه مشخصه توان برنامه ریزی برای اداره کشور، توان کادرسازی و رفتار براساس یک مبنای ایدئولوژیک را داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه اگر احزاب براساس این سه مولفه با هم رقابت کنند آرای مردم هم در رقابتهای انتخاباتی پختهتر میشود، گفت: رقابت در کشور ما روی لفظها و شعارهاست.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی یادآور شد: اگر احزاب به حدی برسند که در سه محور توان برنامه ریزی، کادرسازی و مبنای ایدئولوژیک با هم رقابت کنند، مردم با آگاهی بیشتری پای صندوقهای رای آمده و پخته تر رای میدهند. احزاب هم مجبورند برای بقا بهترین برنامه و مدیران را به مردم ارائه کنند.
نقش وحدت داخلی در استحکام بخشی به سیاست خارجی
وی درباره میزان نقش وحدت داخلی در استحکام بخشی به سیاست خارجی، اظهار کرد: توجه دادن مقام معظم رهبری به مسئولان در خصوص حل مشکلات داخلی ناظر بر همین اصل است.
حبیبی اعلام کرد: هر زمانی که در داخل مقتدر بودیم، دیپلیماسی خارجی ما هم موفق تر بوده است.
مخالفت غرب با ما یک تضاد مبنایی است
وی با بیان اینکه مخالفت اکثر کشورهای غربی با ما یک تضاد مبنایی است، اظهار کرد: جرج بوش بعد از 11 سپتامبر گفته با اسلام وارد جنگ ایدئولوژیک شدیم و جنگ صلیبی مجددی آغاز شده است که این اظهارات نشان دهنده تضاد در مبناست.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: اگر در داخل اقتدار خود را حفظ کنیم، دیپلماسی خاریج موفقی خواهیم داشت و اگر در داخل کشور متزلزل باشیم هیچ هنرمند دیپلماتی و هیچ دیپلمات هنرمندی در مذاکرات با غرب موفق نخواهد بود.
وی در خصوص راهکارهای رسیدن به شعار حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی، گفت: نامگذاری سالها توسط مقام معظم رهبری در چند سال اخیر عمدتاً اقتصادی است و این نشان میدهد در اقتصاد کشور مشکلات عمدهای وجود دارد که مقام معظم رهبری عبارت جهاد را به کار میبرند.
تحول در اقتصاد جز با مردمی کردن آن ممکن نیست
حبیبی خاطرنشان کرد: در اقتصاد احتیاج به تحولات اساسی داریم و این تحول جز با مردمی کردن اقتصاد ممکن نیست.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه مردم باید خود را شریک اقتصادی دولت بدانند و نه کارمند، اظهار کرد: مردمی شدن باید جز باورهای نهادینه شده مسئولان باشد.
وی یادآور شد: در تحقق حماسه اقتصادی نقش اساسی بر عهده مردم است اما مسئولان باید زمینه را فراهم کنند تا مردم شریک اقتصادی دولت شوند.
مارکسیست ها 70 سال اقتصاد دولتی را تجربه کردند و فاتحهاش را هم خواندهاند
حبیبی اذعان کرد: مارکسیست ها 70 سال اقتصاد دولتی را تجربه کردند و فاتحهاش را هم خواندهاند در حالیکه عدهای از مسئولان ما از ابتدای انقلاب بر دولتی بودن اقتصاد اعتقاد داشتند و بر همین اساس عمل کردهاند.
وی وظیفه سیاستگذاری، برنامه ریزی و نظارت را از وظایف دولت در موضوع خصوصی شدن اقتصاد برشمرد و گفت: مباشرت دولت در اجرائیات اقتصاد اشکال اساسی و مانع تحقق حماسه اقتصادی است.
این فعال سیاسی همچنین اظهار کرد: مسئولان در سالهای اخیر شعار خصوصی سازی سر می دادند اما در واقع توجه شان به طور کامل روند خصوصی سازی اقتصاد نبوده و حتی گاهی مانع تراشی هم کردهاند.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: اقداماتی که در روند خصوصی سازی اقتصاد انجام شده جوابگوی نیت مقام معظم رهبری نیست.
پایان پیام/
نظر شما