به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، سالار قاسمی پیش از ظهر امروز (26 دی) در جلسه شورای آموزش و پرورش استان که در سالن جلسات استانداری قزوین برگزار شد، بیان کرد: 20 سال پیش در بیست و ششم دی ماه سال 72 قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش در مجلس مصوب شد که مشارکت و نظارت مردم و تأسیس، تجهیز و توسعه فضاهای آموزشی در این شوراها مورد توجه است.
وی ادامه داد: با توجه به اهمیت شورای آموزش و پرورش، باید بازتعریفی از وظایف شوراها شود و اینکه چقدر مصوبات شورا ضمانت اجرایی داشته است و باید جایگاه شورای آموزش و پرورش احیا شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین اضافه کرد: 22 وظیفه مهم برای شورا تعریف شده است و شورای آموزش و پرورش باید در مناطق و بخش ها نیز تشکیل شود و در واقع شورای استان باید از شورای آموزش و پرورش شهرستان ها تغذیه کند.
وی با اشاره به راهبردهای آموزش و پرورش استان اظهار کرد: ارتقا رهبری و مدیریت در آموزش و پرورش، ارتقا کیفیت منابع انسانی، توسعه عدالت آموزشی و پرورشی، ارتقا جایگاه تحقیقات، ارتقا معیشت و منزلت معلمان، توسعه آموزش های فنی و حرفه ای و کارودانش، توسعه فعالیت های پرورشی و تربیت بدنی و ارتقا برنامه های آموزشی و تربیتی هشت برنامه ای است که در دستور کار آموزش و پرورش استان است.
قاسمی اعلام کرد: در کل استان قزوین 2 هزار و 312 آموزشگاه با 213 هزار و 381 دانش آموز داریم و 16 هزار و 45 نفر نیز نیروی انسانی فعال در کادر اداری آموزش و پرورش هستند.
وی توضیح داد: 100 مدرسه در قزوین فقط یک، دو، سه، چهار و یا هفت دانش آموز دارند و برای سال آینده 6 هزار و 655 دانش آموز اضافه می شود و در سال آینده، 217 نفر در آموزش و پرورش بازنشسته می شوند که این امر اثرگذار خواهد بود و یکهزار و 323 نفر نیرو در آموزش و پرورش کمبود خواهیم داشت و باید 32 هزار ساعت حق التدریس پرداخت کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین تأکید کرد: مطالبات آموزش و پرورش در سال 91، 18 میلیارد تومان بود و در بحث بازسازی مدارس فرسوده نیز برای انجام این کار طی دو تا سه سال آینده، 189 میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا مدارس ما استاندارد شود.
وی با اشاره به کاهش تعداد مدارس خصوصی گفت: در سال 91-90 تعداد مدارس خصوصی، 28 مدرسه بود که این تعداد در حال کاهش است و این در حالی است که اعتقاد داریم با واگذاری امور به بخش خصوصی مشکلات حل می شود.
قاسمی با اشاره به وجود چند مشکل کلیدی در استان یادآور شد: وضعیت اردوگاه یونس آباد، وضعیت اردوگاه جهان آباد بوئین زهرا، مجتمع رفاهی اداره کل آموزش و پرورش، ساختمان تعاونی مصرف فرهنگیان، ساختمان درمانگاه فرهنگیان، وضعیت فضاهای آموزشی شهرک مهرگان، کمبود زمین در مناطق پونک و سورتک برای احداث فضاهای آموزشی، سالن اجتماعات اداره کل، احداث ساختمان اداری اداره کل، احداث ساختمان اداری آموزش و پرورش ناحیه یک و احداث دانشگاه فرهنگیان از جمله مشکلاتی است که امیدواریم در راستای رفع آن اقداماتی شود.
پایان پیام/
نظر شما