ضرورت تشکیل شورای سیاست گذاری مهدوی در رسانه ملی

قائم مقام بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) با اشاره به ضرورت ایجاد شورای سیاست گذاری در حوزه مهدویت در رسانه ملی گفت: به نظر می رسد جای خالی کار تشکیلاتی به علت عدم اهتمام جدی در حوزه مهدویت احساس می شود.

حجت الاسلام محمدصابر جعفری، قائم مقام بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) در گفتگو با خبرنگار حوزه مهدویت خبرگزاری شبستان با اشاره به انواع رسانه های مکتوب، خبرگزاری ها، شبکه های اجتماعی مجازی و صداوسیما گفت: با بررسی وضع موجود فضای رسانه ای کشور درمی یابیم که در حوزه مطبوعات به ندرت مفاهیم مهدوی منتشر می شود.
وی با بیان اینکه البته در روزنامه ها، نشریه ها و فصل نامه ها گاهی مناسبتی به مباحث مهدویت پرداخته می شود، خاطرنشان کرد: این درحالی است که شب های چهارشنبه در قالب یک ستون و نصف صفحه مطالب مهدوی دیده می شود که البته غیر تولیدی است.
حجت الاسلام جعفری ادامه داد: گرچه در مورد گزارش های اجتماعی با سرمایه گذاری کلان کار تولیدی صورت می گیرد ولی در مباحث مهدویت احساسی کار کردن و غیرتولیدی بودن مطالب می تواند معضلی در این حوزه باشد.
قائم مقام بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) با بیان اینکه درحال حاضر کمتر مجله و هفته نامه ای منتشر می شود که به مهدویت بپردازد، اظهارداشت: فصل نامه مشرق موعود و انتظار گرچه برای عموم است ولی به طور اختصاصی به مهدویت می پردازد، مجله موعود، امان، مجله سه یک سه ویژه نوجوانان، انتظار نوجوان و ملیکا و یلدا در این حوزه منتشر می شود ولی معمولا کمتر مجله ای داریم که تولیدی باشد.
وی ادامه داد: در حوزه کانون های دانشجویی نشریات مهدویت، غیرتولیدی در سطح داخلی دانشگاهی منتشر می شود، در حوزه خبرگزاری ها نیز مستقل کار نمی شود. جز خبرگزاری آینده روشن، شبستان یا فارس که صفحاتی را به این حوزه اختصاص داده اند.
حجت الاسلام جعفری با بیان اینکه این وضعیت در حوزه رسانه ملی و شبکه های اجتماعی اسفناک است، تصریح کرد: صداوسیما هر چند که چند سالی است برنامه های مختلف مناسبتی و ترکیبی در این حوزه می سازد ولی به طور محدود و در ساعت های کم مخاطب پخش می شود.
سردبیر نشریه امان با اشاره به برنامه های مختلف صداوسیما ادامه داد: شبکه قرآن صبح جمعه برنامه مهدویت دارد، شبکه دو در برنامه پابوس گاهی به مهدویت می پردازد، شبکه سه و چهار نیز به صورت مناسبتی و اندک کار می کنند، همچنین شبکه پنج با عطر عاشقی قدم به حوزه مهدویت گذاشته که باید گفت تمام این برنامه ها با وقت اندک و در ساعت کم بیننده پخش می شوند.
وی با اشاره به عدم برگزاری جلساتی با کارشناسان مهدوی و بحث و بررسی در این حوزه ادامه داد: شاید سلیقه های مدیران و علقه های آنان در این حوزه موثر باشد. چراکه گاهی دیده می شود نسبت به یک سریال موجی به وجود می آید، جلسات برگزار می شود و مسئولان در پیش تولید سریال حضور می یابند.
حجت الاسلام جعفری با اشاره به سیاست گذاری ناقص در این حوزه افزود: به نظر می رسد جای خالی کار تشکیلاتی به علت عدم اهتمام جدی احساس می شود. البته شاید مدیران رسانه ای فکر می کنند که مراکز تخصصی مهدویت وجود دارند که به این حوزه می پردازند ولی باید توجه داشت که تاثیر رسانه در این خصوص بیشتر است.
قائم مقام بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) با اشاره به ضرورت ایجاد شورای سیاست گذاری در حوزه مهدویت در رسانه خاطرنشان کرد: باید توجه داشت، اگر حوزه مهدویت با آسیب های جدی روبه روست و مدعیان دروغین و فرقه های نوظهور به این حوزه آسیب می رسانند و اینکه مهدویت حوزه آینده پژوهی و کاربردی است، باید برنامه ریزی رسانه ای صورت گیرد.
وی ادامه داد: اگر مهدویت چشم انداز جامعه اسلامی است و امام حی و حاضر محور وحدت است. در قبالش وظیفه داریم که ذائقه مخاطب را در این حوزه پرورش دهیم. چراکه دنیای غرب به آخرالزمان احاطه کامل دارد و در این مسیر به طور جدی گام برمی دارد.
حجت الاسلام جعفری تصریح کرد: این درحالی است که گاهی رسانه دچار غفلت می شود و فیلم ها و انیمیشن های مشکوک و انحرافی آخرالزمان را پخش می کند که خلا کار درخور و شایسته در این زمینه دیده می شود.


پایان پیام/

کد خبر 334811

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha