به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، آیت الله مجتبی محسنی گرکانی، رییس دیوان عالی کشور، شب گذشته(یکم بهمن) در مراسم گرامیداشت شهادت سید مجتبی نواب صفوی در مسجد جامع قائمشهر با تاکید بر اینکه دشمنان به دنبال ملتی بدون انسجام هستند، گفت: ولایت فقیه به عنوان ضرورتی برای کشور و نظام جمهوری اسلامی است.
وی اظهار کرد: دشمنان با درک اثرگذاری ولایت فقیه در انسجام بخشی کشور ایران، موضع ضربه زدن به این نظام را جدایی ملت از ولی فقیه می دانند که هوشیاری و حضورمداوم مردم مسلمان ایران در صحنه های مختلف تمامی دسیسه های دشمنان را خنثی کرده است.
آیت الله محسنی گرکانی با اشاره به اینکه ملت فاقد ولایت فقیه، ملتی ضعیف در مقابل دشمنی هاست، بیان کرد: ملت با تبعیت از رهبری واحد، به صورت یکپارچه و متحد به سمت تعالی در حرکت است.
رییس دیوان عالی کشور طی سخنانی درباره شهید نواب صفوی و شهدای فداییان اسلام، ابراز کرد: شهدای فداییان اسلام برای اهداف والا و مقدس اسلامی بدون هیچ واهمه ای از جان خود گذشتند و در این راه به شهادت رسیدند.
گفتنی است، شهید سید مجتبی نواب صفوی(میرلوحی) در سال 1303 شمسی در یکی از محلات تهران چشم به جهان گشود. پدر وی سید جواد میرلوحی عالم متدین و آگاهی بود که با ظلم و ستم مبارزه ای پی گیر داشت و با تهاجم فرهنگی استعمارگران همواره در ستیز و مبارزه بود.
سید مجتبی بعد از اتمام دوره ابتدائی و مقدماتی در مدرسه حکیم نظامی، علوم جدید و صنعتی را در مدرسه صنعتی آلمانی ها آموخت و در کنار دروس خود در مسجدی در خانی آباد به تحصیل علوم دینی پرداخت. سید در سال 1321 شمسی تحصیلات خود را به پایان برده و در خرداد 1322 در شرکت نفت استخدام شد، اما آگاهی دینی و هوشیاری اجتماعی وی موجب شد که او در شرکت نفت آبادان به عنوان اعتراض به اهانت یک فرد انگلیسی به برادران دینی خود، شورش کرده و از شرکت نفت به طور مخفیانه بیرون آمده و راهی حوزه علمیه نجف اشرف شد.
سید که علوم مقدماتی حوزه را در تهران سپری کرده بود، در سطوح عالی به حضور اساتیدی همچون علامه امینی، حاج آقا حسین قمی و آقا شیخ محمد تهرانی رسید و علاوه بر دروس متداول حوزه، اصول فلسفه سیاسی اسلام را نیز آموخت.
وی در حین تحصیل به کجروی های کسروی(نویسنده نامدار غیرمذهبی) پی برده و به مقابله با وی پرداخت. او برای ادامه مبارزات خویش به تشکیل جمعیت فدائیان اسلام پرداخت. این سازمان در سال 1324 توسط وی که در آن زمان سنی در حدود بیست سالگی داشت تاسیس شد. هدف این سازمان مبارزه با هر نوع لامذهبی بود و از این رو در نخستین اقدام خود، "کسروی" را ترور کردند و در اندک زمانی این سازمان به پیروی از آیت الله کاشانی پرداخت.
نواب در سال 1332 به شهر پیامبران «بیت المقدس» سفر کرد و در کنگره اسلامی نطقی حماسی را به زبان عربی ایراد کرد و سرانجام بعد از عمری با برکت و سراسر حماسه و مبارزه در 27 دی 1334 شمسی به همراه سه یار وفادارش، خلیل طهماسبی، مظفر ذوالقدر و سید محمد واحدی به جرم دفاع از ارزش های اسلامی، توسط رژیم ستمشاهی محمدرضا پهلوی به شهادت رسید.
پایان پیام/
نظر شما