به گزارش خبرنگار سیاسی دفاعی خبرگزاری شبستان، محمدسرلک از افسران زندانی در زمان انقلاب در همایش پیشکسوتان دفاع مقدس در مورد خاطرات خود از زمان انقلاب گفت و در این رابطه اینگونه توضیح داد: برنامه راهپیمایی 19 بهمن از 5 بهمن برنامهریزی شد. ارتش با صدای الله اکبر و لبیک به امام حرکت میکرد در آن روز از مرکز آموزشهای نیروی هوایی افرادی حرکت کردند و ما نیز از ستاد نیروی هوایی به آنها ملحق شدیم و در نهایت همبستگی حرکت کردیم.
به دلیل فضای بدی که نسبت به ارتش در جامعه ایجاد شده بود با لباس شخصی به اداره می آمدیم و بعد در اداره لباسهایمان را عوض می کردیم اما در روز 19 بهمن در طول مسیر با لباس نظامی و الله اکبر طی مسیر کردیم همه اشک شوق میریختند در طی راهپیمایی شعار ما ز طاغوت گذشتیم به ملت پیوستیم و ما همه سرباز تواییم خمینی در میان جمعیت زمزمه میشد.
این افسر زندانی زمان انقلاب با اشاره به روزهای پرالتهاب انقلاب اظهار کرد: روز 7 بهمن چند نفر به خانه ما مراجعه کردند و ما را به سمت زندان جمشیدیه حرکت دادند در زندان جمشیدیه متوجه شدیم که چند نفر از پایگاه بوشهر نیز در این زندان حضور دارند با برنامهریزی هایی که انجام شده بود ما را به زندان خاشک منتقل کردند در شب 21 بهمن فضایی بحرانی به وجود آمده بود در ان شب ما نخوابیدیم اما تمام اخبار را دنبال میکردیم.
سرتیپ دوم امیر بدوی نیز یکی دیگر از یادگان انقلاب است که با ذکر گوشههایی از خاطرات خود گرمی خاصی به این جلسه داد.
وی در مورد خاطرات انقلاب میگوید: 11 سال در طرح و برنامه ستاد نیروی هوایی خدمت کردم در پروژه ای که تیم کارشناسی امریکایی با 21 نفر به مدت 6 ماه کار میکرد حضور داشتند حضور تیم کارشناسی آمریکایی زحمات زیادی را به ارتش تحمیل کرده بود و موجب آزرده شدن روح و جان ما شده بود. بعد از گذشت 6 ماه به دلیل تمام نشدن پروژه این کارشناسان سه ماه دیگر زمان این پروژه تبدیل شد اما نتیجه واقعی این پروژه ان چیزی که باید نبود و تا حد زیادی محاسبات اشتباه بود.
من متوجه اشکالات فراوانی در نتیجه پروژه شدم و با بررسی جدولهای مختلف اشکالات را به ردههای بالایی خود انتقال دادم.
سرهنگ شفیعی مافوق من بود اما نمی توانست به تیم کارشناسی امریکایی بگوید که چه کرده ایم به همین جهت قرار شد بنده و به اتفاق سه نفر دیگر این پروژه را در طی چند روز به نتیجه برسانم از همان زمان تنفر عجیبی در من ایجاد شد ریشه این تنفر در نحوه عملکرد سیاستمداران و مستشاران امریکایی بود.
حجت الاسلام رحمانی نژاد نیز از دیگر چهرههای ماندگار ارتش است که در این جلسه به گوشههایی از خاطرات خود اشاره می کند.
وی در این باره می گوید منافقین به دنبال این بودند که قیام را مسلحانه جلوه دهند اما امام به دنبال این بود که قیام مسلحانه نشود مردم به ارتش گل می دادند و امام اطلاعات کاملی از ارتش داشت ان زمان نظامیان به منزل مراجع می رفتند و رساله می گرفتند بافت نظامی ما ریشه اعتقادی و معنوی داشت ملت جواب گلوله را گل داده بودند در حقیقت بافت تفکر ارتش معنوی بود.
روحیه ای که مردم و انقلابیون از حضور نظامیان یافتند این بود که به هیچ وجه ارتش مقابل ملت نیست در روز راهپیمایی ارتش از خیابان امام حسین تا میدان آزادی تمام هیپی های تهران سرشان را تراشیده بودند تا میان سربازان گم شوند و از دستگیری سربازان ممانعت شود تفکر امام و باور امام از ارتش باعث ماندگاری ارتش شد و این باور تا امروز باقی مانده است.
امیر نوروزی از دیگر یادگاران انقلاب است که دهه فجر را سندی معتبر از انقلاب قرانی می داند و درباره خاطرات خود می گوید امام (ره) در روز 19 بهمن لقب سربازان امام زمان را به افسران ارتش داد در این روز و در جمع فرماندهان هوایی ارتش قریب به 40 نفر از نیروی زمینی نیز حضور داشتند. در روز 17 بهمن دوستان نیروی زمینی ما با امام شام خصوصی خوردند گفته شد که در آن جلسه رژیم قصد دارد از امام (ره) واتیکان بسازد امام فرمودند: نگران ما نباشید.
آرین از دیگر افسران نیروی هوایی است که با اشاره به 12 بهمن 57 می گوید: 12 بهمن 57 دستور این بود که بنده و جمعی از همکاران برای حضور در فرودگاه و برای نشستن پرواز 2741 یعنی پرواز امام خمینی (ره) در فرودگاه مهرآباد حضور پیدا کنیم علی رغم اضطراب آن روز و تمام نگرانی ها اتفاقی نیفتاد و هواپیمای حامل امام ساعت 33/9 دقیقه به زمین نشست درب هواپیما باز شد جمعی از روحانیون و دانشجویان داخل هواپیما رفتند و به امام خیرمقدم گفتند در این گروه استاد مطهری نیز حضور داشتند.
بعد از لحظاتی امام بر روی پلهها قرار گرفتند و در آغوش گرم دژبان و به ویژه نیروی هوایی قرار گرفتند.
50 نفر همراه و 150 خبرنگار از هواپیما تا خود فرودگاه امام را همراهی می کردند در داخل سالن نیز گروه موزیک با همکاری و همبستگی توصیف نشدنی استقبال گرمی را از امام (ره) با اجرای سرود خمینی ای امام انجام دادند و سپس امام در قطعه 17 بهشت زهرا حضور یافتند و سخنرانی تاریخی خود را قرائت کردند.
پایان پیام/
نظر شما