بررسی روش مدیریت امام عصر(ع) در "امام حاضر، مدیر ناظر"

"امام حاضر، مدیر ناظر" به بررسی مصادیق و جلوه های مدیریتی حضرت و خصوصیات و روش این مدیریت پرداخته است، تا منتظران نسبت به وظیفه خویش آگاه شده و نحوه به کارگیری خود را در این سازمان را دریابند.

به گزارش خبرنگار حوزه مهدویت خبرگزاری شبستان، در کتاب "امام حاضر، مدیر ناظر" اشاره شده است که مباحث مهدویت یکی از پرجاذبه ترین و بحث برانگیزترین مسائل در دوران معاصر و در دنیای امروز است که مطالعه و دقت و تفکر صحیح مطابق با آموزه های قرآن و عترت، ما را در بازشناسی وظایف خویش در عصر غیبت و آمادگی هر چه بیشتر در عصر ظهور ، یاری خواهد کرد.
این مجموعه از مجموعه کتاب‌های معارف اهل بیت(ع) ، مباحث مهدویت است که بعد از کتاب "آخرین فرمانده، اولین سرباز" مصادیق و جلوه های مدیریتی آن حضرت را ذکر و خصوصیات و روش این مدیریت بررسی شده است، تا نسبت به وظیفه خویش آگاه شده و نحوه به کارگیری خود را در این سازمان با عظمت بررسی شده است و در پایان از علم و آگاهی حضرت ولی عصر(عج) به زمان ظهور خویش و بروز این مدیریت بحث خواهد کرد.
کتاب در پنج فصل تدوین شده است که فصل اول با عنوان "مدیریت مهدوی" به امام حاضر، مدیر ناظر، مقایسه دو مقطع تاریخی، نظریه مدیریت پنهان، دلایل مدیریت حضرت مهدی و اصول حاک بر مدیریت حضرت مهدی پرداخته است.
فصل دوم با عنوان "جلوه های مدیریتی حضرت مهدی" نیز به فرشتگان الهی، رجال المهدی و انواع هدایت امام زمان و فصل سوم با عنوان "مدیریت بر سازمان شیعه" به عوامل موفقیت سازمان شیعه، آموزه های شیعه، سازمان ها و نهادها، پیروان و امور مالی سازمان شیعه پرداخته است.
فصل چهارم با عنوان "آگاهی حضرت مهدی(عج) از زمان ظهور خویش" همچنین مباحثی چون علم، لازمه مدیریت، دیدگاه علمای ربانی، فلسفه دعا برای فرج و فصل پنجم با عنوان "حسن ختام" مسائلی چون فیض روح القدس در کلام فیض و قصیده ای از امام خمینی بررسی کرده است.
شایان ذکر است، "امام حاضر، مدیر ناظر" در سال 1388 توسط واحد تحقیق و پژوهش بیت‌ المهدی(عج) به همت انتشارات سبط النبی در شمارگان 3 هزار نسخه و بهای 20 هزار ریال به چاپ رسید.


پایان پیام/

کد خبر 335726

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha