به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیتالله سید هاشم حسینیبوشهری امروز (5 بهمن) در گفتگو با خبرنگاران در خصوص آزمون ورودی حوزههای علمیه گفت: این آزمون هر ساله برگزار میشود که شرایط ویژهای برای ورود به حوزهها تعیین شده است.
وی بیان داشت: روحانیون جایگاه بسیار مهمی دارند و دشمنان نظام هم همواره در تلاش هستند تا با ضربه زدن به آنها از گسترش فعالیت طلاب جلوگیری کنند.
مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور تاکید کرد: دشمنان با گسترش شبهات مختلف در تلاش هستند تا پایههای اعتقادات مردم را سست کنند و باید حوزهها در این عرصه وارد شده و اجازه چنین کاری را ندهند.
آیتالله حسینیبوشهری با بیان اینکه هر ساله ورودی ها به حوزه افزایش مییابد گفت: باید آموزشهای صحیح در این زمینه هم بیشتر شده تا بتوانند پاسخگوی شبهات مردم باشند.
وی ابراز داشت: پذیرش در حوزههای علمیه در دو سطح بلند مدت و کوتاه مدت انجام میشود که دورههای کوتاه مدت پنج ساله بوده که در این دورهها نباید طلاب از نظر نظام وظیفه مشکل داشته باشند.
مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور تاکید کرد: داوطلبان ورود به حوزهها باید شرایط عمومی و اخصاصی ویژهای را داشته باشند و امتحان ورودی نیز برای دارندگان مدارک سوم راهنمایی، دیپلم و نیز فارغ التحصیلان دانشگاهی برگزار خواهد شد.
آیتالله حسینیبوشهری با اشاره به صلاحیتهای اخلاقی داوطلبان گفت: داوطلبان باید صلاحیتهای اخلاقی، اعتقادی و اجتماعی را در اولویت پذیرش داشته باشند و از سوی دیگر تابعیت جمهوری اسلامی و سلامت جسمانی و روانی هم جزو شروط پذیرش در حوزهها است.
وی ادامه داد: بیان این نکته ضروری است که هرچند حوزه علمیه از تحصیل کسانی که نقص عضو داشته باشند جلوگیری نمیکند ولی شکل رسمی تحصیل در حوزه باید دارای ضوابطی باشد تا طلاب پس از آن بتوانند بهتر با مردم رابطه برقرار کنند.
مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور با اشاره به شرایط سنی داوطلبان گفت: حداکثر سن برای داوطلبان دارای مدرک سوم راهنمایی 18 سال تمام است و طبق ضوابط این افراد باید تا پایان سطح یک تعهد تحصیل بدهند.
وی در خصوص مقایسه پذیرش طلاب نسبت به سال گذشته گفت: پذیرش طلاب نسبت به سال گذشته افزایش یافته است اما هنوز با اهداف ما فاصله دارد.
آیتالله حسینیبوشهری تاکید کرد: متاسفانه زیرساختهای ما فراهم نیست و نسبت به دانشگاهها از این نظر بسیار عقب هستیم و گاهی یک دانشگاه مساحتی به اندازه چند مدرسه علمیه دارند و دلیل این امر بودجههای محدود حوزههای علمیه است.
مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور عنوان داشت: باید ساخت حوزههای علمیه بیشتر شود و هر ساله متقاضیان بسیاری وجود دارند اما به دلیل کمبود فضا نمیتوانیم آنها را پذیرش کنیم.
وی تصریح کرد: علاقه به علم و تحصیلات دینی برای بسیاری افراد دغدغهای جدی است ولی برخی مدارس علمیه ما در خانههای استیجاری مشغول فعالیت هستند.
پایان پیام/
نظر شما