به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، شکرخدا موسوی، نماینده اهواز، حمیدیه و بخش باوی در مجلس شورای اسلامی به عنوان مخالف با بودجه 93 در جلسه علنی امروز نهم بهمن گفت: امروز ایران اسلامی در عرصه چهارم به عنوان عرصه عدالت و پیشرفت در موقعیت ویژه و استراتژیک قرار دارد، از سویی چشم آزادیخواهان جهان به پیشرفت ماست و از سوی دیگر قدرتهای منطقهای از هیچ فشار و تلاشی علیه ما فروگذار نیستند. بودجه 93 باید در شأن نظام جمهوری اسلامی باشد.
وی ادامه داد: در نظام ساختاری بیمارگونه اقتصاد عمده مالیاتدهندگان از دهکهای پایین هستند، آیا در بودجه 93 این موضوع در نظر گرفته شده است و آیا بودجه 93 سبد خانوارها را کوچکتر میکند؟
موسوی اظهار کرد: بودجه 93 انقباضیترین بودجه بعد از جنگ است، این بودجه چه پیامدهایی دارد، کاهش بودجه دفاعی در بودجه 93 به چه معناست، آیا این موضوع با توجه به توطئهها و فشارهای دشمنان در عرصه نظامی درست است؟
وی گفت: کاهش بیسابقه 32 درصدی بودجه عمرانی بر رکود پروژههای زیربنایی و حیاتی کمک میکند، آیا جایگاه بخش خصوصی و تعاون در بودجه 93 مشخص شده است؟ آیا این موضوع با شعار واگذاری امور به مردم مخالف نیست؟
وی تصریح کرد: بودجه از مهمترین ابزارهای سیاست مالی در بهبود رشد اشتغال و درآمدزایی است، بررسی مقدمات این لایحه توسط مرکز پژوهشها نشان میدهد که در لایحه بودجه 93 تصویر روشنی از بودجه عمومی کارکرد قالب بودجه است و به اهداف کوتاهمدت و میانمدت توجه نشده است.
وی گفت: چگونه میتوان از یک سو اعمال سازوکار تحول دولت را باور کرد و از سوی دیگر شاخص نرخ ریالی ارز در سال 93 تا هشت دهم درصد افزایش داشته باشد، چرا دولت از تضمین جذب سرمایهگذاری خارجی در حوزه مدیریت شهری سر باز میزند؟ آیا افزایش حقوق کارمندان به معنی فقیرترشدن مردم نیست؟ آیا در نظر گرفتهایم این میزان از فروش نفت به تبدیل درآمدهای غیرارزی در داخل نمیانجامد و شاهد افزایش رکود و نرخ صعودی تورم نیستیم؟
وی اظهار کرد: مجریان دولت و بودجهریزان بدانند تمرکز این بودجه در پروژههایی که تا 98 درصد پیشرفت داشتهاند یعنی اقتصاد لیبرالی پولمحوری، آیا این تفکر با روحیه جهادی در تقابل نیست و آیا این موضوع قشر محروم و مستضعف جامعه را ضعیفتر نمیکند؟
این نماینده مجلس اظهار کرد: این بودجه چه ارمغانی در بخش مظلوم کشاورزی ایجاد میکند؟
پایان پیام/
نظر شما