به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، شهید عبدالله همایون نژاد سال 1314 درشهر سنندج چشم به جهان گشود و پس از گذراندن دوران کودکی وارد مدرسه، کانون یادگیری علم و دانش شد و تحصیلات ابتدایی، راهنمایی و متوسطه را در شهرهای سنندج و مریوان با موفقیت به پایان رسانید و موفق به اخذ مدرک دیپلم شد.
وی سپس مبادرت به امر ازدواج کرد و ثمره این پیوند مقدس پسر و دختر است، این شهید معظم با توجه به دیدی که نسبت به خدمت به مردم محروم و رنج کشیده کردستان داشت و توانایی هایی که در خود احساس می نمود در اداره مخابرات استخدام شد.
این شهید بزرگوار از آنجایی که به عینه ظلم و تبعیض های موجود در طبقات اجتماعی را مشاهده می کرد از این بابت رنج فروانی را متحمل می گردید و سینه سوخته اش دردهای فروانی را در این رابطه در خود نهان داشت.
شهید عبدالله همایون نژاد وجود خود را صرف آزادی میهن و اعتلای کلمه الله و استقرار نظامی بر مبنای عدالت اسلامی و آزادی و استقلال نمود و به پرورش نسل انقلابی از راه اشنایی این نسل تشنه با اسلام آزادیخواه پرداخته و همدوش مبارزین آن زمان از هیچ اقدامی فروگذار نکرد.
وی علیه بی عدالتی ها، نابرابری ها و فشارهای رژیم پهلوی به فعالیت مخفیانه و ارتباط با عنصرهای آزادیخواه در راه سرنگونی رژیم منفور پهلوی پرداخته و در این راستا به پخش اعلامیه و نوارهای حضرت امام خمینی(ره) مبادرت می ورزید.
در سال 1355 شهید همایون نژاد را به جرم دفاع از اسلام و قرآن و عدالت دوبار دستگیر و زندانی کردند اما وی علی رغم فشارهای روحی و شکنجه های جسمی سفاکان بی رحم از خدا بی خبر ساواک در سیاه چال های رژیم پهلوی و تهدیدها و مزاحمت های مکرر بعدی که برای شهید ایجاد می کردند به مبارزات خویش همدوش مردم مسلمان ایران با عزمی راسخ و ایمانی استوار ادامه داد و تحت هیچ شرایطی قد خم نکرد تا قامت اسلام و ضد انقلاب خم نگردد.
این شهید بزرگوار بسان سروی استوار که ریشه در اسلام، انقلاب و آزادی داشت استوار و تنومند ایستاده و به مبارزات خود ادامه می داد تا سرانجام در سال 57 به هنگام تظاهرات رژیم منفور پهلوی به دست مزدوران ساواک این جیره خواران و خودفروختگان منفور و بی رحم به درجه رفیع شهادت نائل آمد و روحش به دیار باقی پرواز نمود و قلب پر تپشش برای همیشه آرام گرفت.
پایان پیام/
نظر شما