به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری شبستان، فیلم سینمایی «زندگی مشترک آقای محمودی و بانو» به کارگردانی «سیدروح الله حجازی» در روز اول سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر در سینمای رسانه در سئانس اول اکران شد.
کیوان کثیریان، منتقد سینمایی درباره این فیلم به خبرنگار شبستان گفت: فیلم «زندگی مشترک آقای محمودی و بانو» درباره تقابل دو نوع نگاه مدرن و سنتی به زندگی است؛ بخش سنتی جامعه و وجود ما، طبیعتاً یک نگاهی به زندگی سنتی دارد و در عین حال همه دوست داریم با شرایط تجدد و مدرن شدن یکی شود و این فیلم نیز به این تناقض اشاره دارد.
وی به شیوه زندگی تناقضوار کاراکتر «رضا» که حمید فرخ نژاد آن را ایفا می کند، اشاره کرد و افزود: تناقضاتی که در خیلی از ما وجود دارد و "رضا" مردی که تمایل به مدرن شدن دارد ولی مدرنیته را برای خانواده اش نمی پذیرد، در زندگی همه وجود دارد و به این تناقض اشاره دارد که باید آن را پذیرفت و برای آن چاره ای پیدا کرد.
کثیریان با بیان اینکه این تناقضات چیزی جز جامعه معاصر ما نیست، گفت: این فیلم نگاهی نو به نسل جدید دارد که دغدغه هویتی یک نوجوان را به نمایش می کشد، چراکه جذابیت های مدرنیته یک نوجوان را به خود جذب و در او تناقض ایجاد می کند.
این منتقد سینما در ادامه به این فیلم از 10، نمره 7 می دهد و در مورد انتقادات وارده به این فیلم مبنی بر نمایشنامه ای بودن آن گفت: دکوپاژ و فرم مساله ای است که یک فیلمساز برای فیلمش انتخاب می کند تا با محتوا در تعارض نباشد. البته من فکر می کنم این فیلم به دلیل راکشن ها و نگاه های بسیارش، اصلا قابلیت نمایشنامه رادیویی شدن را ندارد.
وی خاطرنشان کرد: اینها همه حرف است و باید دلیل و مدرک برای آن آورد. در فیلم سعی شده که تنهایی افراد کاملا مشخص باشد که در سکانس پایانی فیلم هم این موضوع نمایان شد.
پایان پیام/
نظر شما