به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، روح الله عباسپور ظهر امروز (14 بهمن) در مراسم افتتاح همزمان سایت های پایش مانیتورینگ و جهت یاب در شهرهای (قزوین، تاکستان، زنجان، تبریز، مراغه، جلفا، میانه، ارومیه، اصفهان، یزد، زاهدان و خرمشهر) که در سالن اجتماعات استانداری قزوین برگزار شد، بیان کرد: در ایام مبارک دهه فجر قرار داریم و انقلاب اسلامی به تعبیر امام خمینی (ره) معجزه قرن و بزرگترین حادثه تاریخی بود که دنیا را تحت تأثیر قرار داد.
وی ادامه داد: این انقلاب دستاوردهای بزرگی دارد به طوری که عزت و کرامت ملت ما حاصل این انقلاب است و آنها که زمانی سرنوشت کشور ما را تدبیر می کردند امروز می گویند بدون حضور ایران، تدبیر سرنوشت منطقه امکان پذیر نیست.
نماینده مردم بوئین زهرا در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه فناوری و ارتباطات است به طوری که قبل از انقلاب اسلامی در این بخش وضعیت خوبی نداشتیم ولی امروز در این حوزه وضعیت خوب و مناسبی را در داخل کشور داریم و مطالبات مردم نیز از این بخش کمتر نسبت به سایر بخش ها است و خیلی چالش وجود ندارد.
وی تصریح کرد: البته از نظر موقعیت جهانی و منطقه ای، وضعیت در این بخش مطلوب و مناسب نیست به طوری که صدمین کشور دنیا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات هستیم و در منطقه نیز شانزدهمین کشور در این حوزه هستیم.
عباسپور اعلام کرد: بر اساس برنامه پنجم توسعه باید دومین کشور منطقه در این بخش باشیم که کمتر از دو سال به پایان برنامه پنجم توسعه مانده است و باید در این زمینه اقدام شود.
وی خاطرنشان کرد: کشور ما در دیگر بخش ها به ویژه بخش های علمی و فناوری موقعیت خوبی دارد به طوری که در سند چشم انداز 20 ساله مقرر بود که مقام نخست را داشته باشیم که این امر محقق شده است و لازم است در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و آی سی تی نیز به موقعیت های قابل قبولی برسیم.
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت و نقش ارتباطات در کشور اظهار کرد: ارتباطات و فناوری در توسعه کشور در بسترهای مختلف به ویژه حوزه اقتصادی تأثیر بسیاری دارد و مباحث دولت الکترونیک، ماهواره ها، پوشش رادیویی و تلویزیونی، شبکه های بانکی، توسعه آی سی تی و غیره وابسته به این بخش است.
وی یادآور شد: در تأمین منابع مالی و بودجه کشور نیز این بخش نقش بسزایی دارد بنابراین این حوزه باید مورد توجه قرار گیرد.
عباسپور به واگذاری مخابرات به بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: بعد از واگذاری مخابرات به بخش خصوصی این انتظار بود که بخش خصوصی در تقویت و توسعه زیرساخت ها به ویژه روستاها و مناطق محروم اقدام کند ولی با همه خدمات خوبی که مخابرات برای کشور داشته ولی متأسفانه در این حوزه بعد از واگذاری به بخش خصوصی عملکرد مناسب و خوبی را نداشتیم.
وی افزود: اینکه مجلس 2 هزار و 800 میلیارد تومان در اختیار بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار داد بحث اساسی توسعه آی سی تی، اینترنت و فیبرهای نوری بود.
پایان پیام/
نظر شما