انقلاب اسلامی هنری بود که توسط امام خمینی ایجاد شد

خبرگزاری شبستان: یادگار امام راحل گفت: انقلاب اسلامی ایران یک هنر بوده است که توسط یک هنرمند به نام امام خمینی(ره) ایجاد شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم،‌ حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی چهارشنبه شب (16 بهمن) در مراسم اختتامیه جشنواره شعر اشراق در سالن همایش‌های دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: برخی از بزرگان تفاوت‌هایی را برای علم و هنر قائل می‌شوند و برخی گفته‌اند علم عبارت است از تفریق وحدت‌ها، در حالی که هنر عبارت است از تجمیع کثرت‌ها.


وی بیان داشت: شما هنگامی در هنر به یک شعر، تابلو و اثر هنری هنرمندانه می‌رسید که کثرت‌ها را فراموش کنید و باید ذره ذره رنگ‌ها و صداها را حس کرده تا به هنر برسید.


یادگار امام راحل تاکید کرد: هنر مادامی هنر است که اجزای پدیدآورنده یک اثر هنری خودشان را در غالب وحدتی که روح اثر است گمشده ببینند.


حجت‌الاسلام خمینی بیان داشت: هنر زمانی ایجاد شده که وحدت پدید آمده باشد و اگر کسی کلمه و یا نقطه را ببیند به شعر و نقاشی نمی‌رسد.


وی گفت: هنرمندان می‌دانند که کثرت‌ها در کنار یکدیگر معنادار می‌شوند و این معنادار شدن باید هدف‌دار باشد. یک واژه در حالت عادی شاید برانگیزی خاصی نداشته باشد ولی در یک شعر باعث التهاب و شور می‌شود.


یادگار امام راحل گفت: یکی از مسائل مهم در خلق آثار هنری، تاثیر خارق‌العاده است و از این روشاید یک واژه کم‌رنگ بی‌ارزش در یک شعر نقش پیدا خواهد کرد.


حجت‌الاسلام خمینی گفت: با این تعابری که استفاده شد، انقلاب اسلامی ایران یک هنر بوده است که توسط یک هنرمند به نام امام خمینی(ره) ایجاد شده است.


وی تصریح کرد: امام راحل توانستند افراد و اجزا را در قالب جمع گردهم آورد و طوفان برپا کند، انقلاب کثرت‌ها را به وحدت تبدیل کرد و انقلاب برای این مجموعه هویت واحد یک هدف متعالی مطرح کردن است.


یادگار امام راحل اذعان داشت:‌ امام خمینی (ره) هنرمند واقعی و ایشان وحدت آفرین بودند و توانستند کثرت‌ها را با اعتماد به مردم به وحدت تبدیل کنند.


وی بیان داشت: انقلاب یک هنر معنوی و یک اثر موسیقایی است و باید با گوش دل این صدای ظریف را بشنوید و به آن توجه داشته باشیم.


حجت‌الاسلام خمینی با اشاره به اهمیت مانوس شدن طلاب با زبان فارسی گفت: برخی طلاب به دلیل عربی بودن دروس حوزه کمتر با ادبیات فارسی مانوس می‌شوند که باید نسبت به مانوس شدن با شعر و ادبیات فارسی در حوزه‌ها اهتمام بیشتری صورت گیرد.
پایان پیام/

کد خبر 340422

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha