همه نیازمندی های دفاعی کشور در داخل کشور تامین می شود

خبرگزاری شبستان: فرمانده پایگاه شکاری شهید سرلشکر خلبان حبیبی با بیان اینکه امروزه تمام نیازمندی های دفاعی کشور در داخل کشور تامین می شود، گفت: توان دفاعی کشور متناسب با تهدیدات جهانی ارتقاء می یابد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، سرهنگ علیرضا نصرالله نژاد، فرمانده پایگاه شکاری شهید سرلشکر خلبان حبیبی، ظهر امروز(18 بهمن) در سخنرانی قبل از خطبه های این هفته نماز جمعه مشهد، اشاره ای به توانمندی علوم دفاعی نیروی هوایی در سال های پس از انقلاب اسلامی داشت و اظهار کرد: ساخت انواع هواپیماهای آموزشی مانند هواپیمایی آموزشی پرستو، جنگنده آذرخش و صاعقه، انواع پهپادها، انواع راکت ها و موشک های هوا به زمین و غیره با محوریت بومی سازی از جمله اقدامات نیروی هوایی در عرصه پیشرفت قدرت دفاعی کشور پس از انقلاب اسلامی است.


وی با اشاره به اینکه اولین دهه پس از انقلاب دهه ایثار، فداکاری و دفاع نیروهای مسلح کشور است، اذعان داشت: دوران پس از دفاع مقدس دهه خودباوری ، سازندگی و تامین قطعاتی است که در دوران جنگ زمین گیر شده بودند.


سرهنگ نصرالله نژاد دهه سوم پس از انقلاب را دهه خودکفایی و تجهیز امکانات نیروی هوایی دانست و تصریح کرد: امروزه تمام نیازمندی های دفاعی کشور در داخل کشور تامین می شود و تجهیزات نظامی متناسب با تهدیدات جهانی ارتقاء می یابد.


وی با بیان اینکه نیروی هوایی دارای اهداف و ویژگی های منحصر به فردی است و گفت: داشتن سرعت عمل بالا در مقابل تهدیدات هوایی و زمینی، قدرت آتش موثر، انعطاف پذیری و قدرت تحرک بالا، پوشش هوایی مناسب زمینی و دریایی، شناسایی و تصویربرداری هوایی از مناطق و تجهیزات دشمن، ترابری هوایی و جا به جایی نیروها و تجهیزات جنگی و انتقال مجروحان و شهدا به مناطق غیرعملیاتی ازاهداف نیروی هوایی است.


فرمانده پایگاه شکاری شهید سرلشکر خلبان حبیبی به19 بهمن 57سالروز حمایت و هم پیمان شدن کارکنان نیروی هوایی با امام راحل(ره) اشاره کرد و اظهار کرد: کارکنان نیروی هوایی یک هفته پس از ورود امام به میهن در اقدامی بی نظیر در اقامتگاه ایشان سند پرافتخاری را در کارنامه خود ثبت کردند.


وی خاطر نشان کرد: به گفته تحلیل گران این اقدام کارکنان نیروی هوایی جریان پیروزی انقلاب اسلامی را شتابی دو چندان بخشید.


سرهنگ نصرالله نژاد افزود: اگر چه (19 بهمن) نماد حضور پررنگ نیروی نهاجا با آرمان های انقلاب و امام است اما پیش از این واقعه نیز نیروی هوایی در جریان های ایجاد فضای امن جهت ورود امام به میهن، تامین امنیت امام پس از خروج از هواپیما و انتقال امام با یک فروند بالگرد تا بهشت زهرا(س) حمایت و همراهی خود را با انقلاب به نمایش گذاشتند.


فرمانده پایگاه شکاری شهید سرلشکر خلبان حبیبی تصریح کرد: در رژیم سابق کارکنان ارشد ارتش در آمریکا و کشورهای غربی آموزش های نظامی می دیدند و این باعث شده بود که شخصیت شخصی و اجتماعی این افراد در آن جا شکل بگیرد و از این بابت رژیم حساب ویژه ای روی این افراد باز کرده بود.


وی با بیان اینکه حکومت پهلوی می خواست در رویارویی با انقلاب از توان نیروی هوایی و ارتش استفاده کند، ابراز داشت: در اوایل ورود امام راحل(ره) به کشور جمع کثیری از کارکنان نیروی هوایی به صف مردم پیوستند و با آرمان های انقلاب و امام هم پیمان شدند واین به دلیل فطرت خداجویی و پاک این افراد بود که رژیم سابق نسبت به آن غفلت داشت.


سرهنگ نصرالله نژاد با اشاره به اینکه تحلیل گران تصور می کردند با خروج مستشاران نظامی آمریکا از ایران، نیروهای نظامی ایرانی توان استفاده از تجهیزات نظامی را نخواهند داشت، بیان کرد: پس از حمله هوایی صدام علیه ایران، نیروی هوایی ایران پس از گذشت کمتر از 2 ساعت با حمله هوایی به جای جای مرکز عراق پاسخ محکم و دندان شکنی به آن ها داد.


وی با اشاره به اینکه در طول 8 سال دفاع مقدس نیروی هوایی به عنوان تنها نیروی مستقل وارد خاک دشمن شد و ضربات اقتصادی بسیاری را به عراق وارد کرد، گفت: بمباران های مراکز نظامی و کمک به چرخه اقتصادی کشور از مهم ترین اقدامات نیروی هوایی در دوران جنگ بود که باعث حیرت کارشناسان دیگر کشورهای شده بود.


پایان پیام/
 

کد خبر 340852

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha