به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، ابراهیم سحر خیز، عصر روز گذشته ( 7 اردیبهشت) در نشست مشترک مدیران، معاونان آموزشی ادارات آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق تابعه استان کردستان که در سالن کنفرانس باشگاه فرهنگیان سنندج برگزار شد، ایجاد تحول بنیادین در تمامی مولفه های نظام آموزشی را یکی از وظایف آموزش و پرورش در برنامه پنجم توسعه بر شمرد.
وی با تاکید بر اولویت برنامه مهارت آموزی، توسعه متوازن رشته ای، توجه به رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش و کار آفرینی در سال جهاد اقتصادی گفت: برای حل مشکل بیکاری و توانمند سازی نیروی انسانی متناسب با بازار کار و خوداتکایی چاره ای جز مهارت آموزی نداریم.
سحر خیز در ادامه به برخی از مفاد دستورالعمل ساماندهی نیروی انسانی و نحوه عمل مدیران و روسا در اجرای برنامه های آموزشی و پرورشی از جمله توسعه آموزش فنی و حرفه ای در مناطق دور افتاده، ضریب اشتغال، ضریب بهره برداری از کلاس درس، اجرای ارزشیابی مستمر، فعال تر کردن نقش گروه های آموزشی درسی نیز اشاره کرد و یک نوبته کردن مدارس را یکی از اولویت های وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد.
وی توجه به رشته علوم انسانی و دایر کردن یک کلاس درس در مدارس استعدادهای درخشان در رشته علوم انسانی را یکی دیگر از اقدامات آموزش و پرورش در سال تحصیلی آینده بر شمرد و با تشریح ضرورت توجه به این رشته و بیان پیشینه عظیم فرهنگی ملت ایران، بر تربیت دانش آموزان و آشنایی آنان با مبانی فرهنگی و علوم انسانی تاکید کرد.
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش، فراهم کردن زمینه کسب یک مهارت توسط دانش آموزان در دوره متوسطه نظری متناسب با بازار کار را یکی از تکالیف آموزش و پرورش عنوان کرد و از مدیران و روسای آموزش و پرورش استان خواست تا در این زمینه با همفکری، مسئولین امر را یاری کنند.
محمدی، معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان کردستان نیز در این نشست گزارشی از آمار، شاخص ها و جریان دانش آموزی استان ارائه و ضمن تشریح برنامه های معاونت آموزش متوسطه استان در سال تحصیلی جاری به برخی از اقدامات صورت گرفته از جمله اجرای شیوه نامه نظارت و ارزشیابی عملکرد، بازدید تیم نظارتی از شهرستانها و مناطق و ارزیابی از برنامه های عملیاتی نیز اشاره کرد.
پایان پیام/
نظر شما