نقدپذیری منزلت اجتماعی را ارتقا می دهد

خبرگزاری شبستان: جانشین فرماندهی انتظامی گیلان اعلام کرد: نقدپذیری منزلت اجتماعی را ارتقا داده و احساس مسئولیت را همگانی می‌کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، سرهنگ بخشعلی کامرانی صالح، جانشین فرماندهی انتظامی گیلان در جمع پلیس‌های تخصصی استان در جلسه تبیین جایگاه نقد و نقد پذیری با بیان اینکه با پذیرش نقد صحیح می‌توان قانون را به بهترین صورت ممکن به مرحله اجرا در آورد، گفت: مجری قانون باید قبل از اجرای قانون، جوانب را به صورت دقیق مد نظر قرار داده و قانون را بدون دغدغه به مرحله اجرا در آورد.

 

وی با اعلام اینکه موفقیت در نقد خواهی از خود است، ادامه داد: پس از انجام هرکاری باید عملکرد خود را ارزیابی کرده و از اظهار نظر صاحبان نیز آگاه شویم.

کامرانی صالح نقد پذیری را بسترساز انجام کار به صورت صحیح و آگاهی از بی‌خبری دانست واظهار کرد: در بعضی از اوقات انسان تصور می‌کند که عملش صحیح بوده، ولی پذیرش نقد، او را از بی‌خبری‌اش آگاه می‌کند.

وی تصریح کرد: کسی که نقدپذیر باشد، تکبر، تظاهر و خود خواهی را از خود دور کرده و سعی خواهد کرد عمل و کارش در راه و رضای خداوند و رعایت حقوق اجتماعی باشد.

 

کامرانی صالح با تعریف انسان نقدپذیر به انسانی که به بازسازی خود می‌نگرد، بیان کرد: چنین انسانی مسلما به سلامت و سعادت جامعه خواهد نگریست.

 

وی دیگر اوصاف انسان نقدپذیر را انسانی دانست که کارش با مطالعه، بامنطق و دقیق انجام می‌دهد و اعلام داشت: چنین فردی با اعتقاد به اینکه خداوند و مردم ناظر اعمالش بوده، وظایفش را به موقع و خوب انجام خواهد داد.

 

جانشین فرماندهی انتظامی گیلان، تصریح کرد: نقد پذیری، منزلت اجتماعی را ارتقاء داده و احساس مسئولیت را در جامعه همگانی می‌کند.

وی در پایان وجود دفتر نظارت همگانی با شماره تلفن 197 در نیروی انتظامی را نشان از نقد پذیری نیروی انتظامی اعلام کرد و از مردم استان گیلان خواست با تماس بیشتر در ارائه پیشنهادات و انتقادات، پلیس را در ارائه خدمات بهتر یاری کنند.

 

پایان پیام/

کد خبر 344706

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha