به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، دکتر فتاح محمدی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد امروز (6اسفند) در نشست ستاد سفرهای نوروزی شهرستان بویراحمد رفتار مسئولان ستاد را مبین تمدن و فرهنگ مردم استان دانست و گفت: همه اعضا با حساسیت و احساس مسئولیت در حوزه کاری خود فعالیت داشته باشند.
محمدی در این نشست پیشنهاد داد: کمیته ارزیابی چند روز قبل از آغاز سال جدید بازدیدی از مکان های گردشگری، پمپ بنزین ها، اماکن سیاحتی و زیارتی و دیگر مناطق استان داشته باشد.
وی در ادامه از برگزاری نشستی با شهرداران استان با موضوع گرامیداشت ایام فاطمیه در شهرستان گچساران خبر داد و اظهار داشت: مصوبات این نشست به ستاد سفرهای نوروزی ابلاغ و متناسب با این ایام برنامه هایی اجرا خواهد شد.
این مسئول سیاسی و امنیتی کهگیلویه وبویراحمد با تاکید بر لزوم همدلی و همراهی تمام دستگاه های اجرایی و خدمات رسان استان، تصریح کرد: هر دستگاه اجرایی باید متناسب با امکانات و وظایف خود خدمات مطلوبی به مسافران نوروزی ارائه دهد.
بر اساس این گزارش در ادامه، محمود باقری، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد هم ستاد هماهنگی خدمات سفرهای نوروزی را ستادی دایمی دانست و با اشاره به برخی آمارهای غیرواقعی در سال گذشته، اظهار داشت: دنبال آمارگیری دقیق بر اساس شاخص های شناسایی تعداد مسافران هستیم.
باقری به تشریح برنامه های ستاد سفر استان کهگیلویه و بویراحمد پرداخت و با بیان این که برنامه ها در قالب هفت کمیته، برنامه ریزی شده است، این کمیته ها را شامل کمیته های پشتیبانی، خدمات شهری و رفاه عمومی، انتظامی، امنیتی و امدادی، حمل و نقل، ترافیک و خدمات جاده ای، فرهنگی، تبلیغات و اطلاع رسانی، اسکان و اقامت و آمار عنوان کرد.
وی گفت: صنعت و معدن، میراث فرهنگی، علوم پزشکی، تعزیرات، نیروی انتظامی از اعضای این کمیته هستند که در راستای نظارت باید حرکت کنند.
مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: بازرسان ویژه اصناف و صنعت معدن و تجارت و شبکه بهداشت باید در ایام تعطیلات با بازرسی و نظارت مستمر بر قیمت اجناس و فروشگاه ها، هتل ها، مسافرخانه ها و مراکز اقامتی و تفریحی از نفوذ عوامل سودجو جلوگیری و در حد امکان تعادل را در بازار حفظ کنند.
وی، اسکان و یا استقرار مسافران را یادآور شد و گفت: آموزش و پرورش شهرستان باید نسبت به تشکیل ستاد اسکان اقدام و محل هایی را به عنوان محل اسکان مسافران نوروزی مشخص کند.
باقری با اشاره به نوسانات جویی در این استان، عنوان داشت: با توجه به نوسانات جوی در استان باید محل های اسکان اضطراری در نظر گرفته شود.
گفتنی است، آموزش سرایداران، ساماندهی تاکسیرانی در ایام نوروز، روشنایی معابر، پارک ها و معابر ورودی شهر، سرویس دهی بانک ها و عابربانک ها، نظارت بر مراکز عرضه سوخت و پمپ بنزین، آمادگی نمازخانه ها و مساجد بین راهی، شناسایی پیچ های خطرناک و علائم هشدار دهنده، برگزاری نمایشگاه و فروشگاه عرضه محصولات صنایع دستی در ورودی و خروجی شهر، راه اندازی ستاد هماهنگی مسافران نوروزی، تهیه و چاپ اقلام فرهنگی و نقشه راه ها بین مسافران، گشت سیار انتظامی و غیره از برنامه های عنوان شده در این نشست بود.
پایان پیام/
نظر شما