به گزارش خبرنگار شبستان، رضا مهدوی، مدیرکل مرکز موسیقی حوزه هنری در نشست خبری با خبرنگاران که صبح امروز 10 اردیبهشت در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد، با اعلام این خبر گفت: مرکز موسیقی حوزه هنری به عنوان یکی از متولیان فرهنگی در سال 86 از اولین فستیوال گروه نوازی دانشجویان کشور حمایت کرد و امسال نیز براساس احساس وظیفه ای که در این حوزه می کرد از دومین فستیوال گروه نوازی دانشجویان حمایت می کند.
وی افزود: ایده برگزاری این جشنواره دانشجویی ایده جالب توجهی بود به طوری که همه کار ها را دانشجویان انجام دادند و مرکز موسیقی حوزه هنری هدایت و ساماندهی کار را بر عهده گرفت. امیدوارم تا پایان جشنواره در روز 29 اردیبهشت با کنگره ای که ابعاد موسیقی معنوی دارد و به سمت تعالی حرکت می کند، مواجه باشیم.
به گفته مدیرکل مرکز موسیقی حوزه هنری بسیاری از دانشجویان که در این کنگره شرکت دارند کسانی هستند که موسیقی نخوانده اند اما بهتر از افرادی که تحصیل کرده موسیقی هستند، کار می کنند.
در ادامه این نشست، علی رضا میقانی نژاد، دبیر دومین فستیوال گروه نوازی دانشجویان کشور با اشاره به تاریخچه برگزاری این فستیوال، گفت: موضوع گروه نوازی ابتدا در کانون موسیقی دانشگاه امیرکبیر مطرح شد. ما به عنوان مجری طرح انتخاب شدیم و با حمایت یک سری از نهادها از جمله حوزه هنری، طرح اولین دوره اش در اردیبهشت 86 در تالار اندیشه حوزه هنری اجرا شد.
وی با اشاره به اهداف فستیوال گروه نوازی دانشجویی خاطرنشان کرد: هدف ما از برگزاری این فستیوال حمایت مادی و معنوی از گروه های موسیقی دانشجویی بود؛ زیرا گروه های موسیقی دانشجویی امکان برگزاری کنسرت در تالارهای بزرگ با مخاطب بسیار را ندارند، این هدف ابتدایی بود، اما از آنجا که این حمایت ها باید ادامه دار باشد و برگزاری این جشنواره ها باید منجر به کشف استعدادها شود و توسط آن چهره های برجسته ای از گروه های دانشجویی به جامعه موسیقی معرفی کند، بعد از اولین دوره مصمم شدیم که دوره دوم را برگزار کنیم.
به گفته دبیر فستیوال گروه نوازی دانشجویی فراخوان دومین جشنواره دی گذشته به دانشگاه های سراسر کشور ارسال شد.
میقانی نژاد امکان اجرا برای تالار اندیشه و نیز برگزاری کارگاه های پژوهشی و آموزشی برای گروه ها را از اقدامات حمایتی برای برگزیدگان عنوان کرد و گفت: ما قصد داریم با برگزاری کارگاه های پژوهشی خروجی خوبی از جشنواره داشته باشیم.
در ادامه این نشست سیدحسین حسینی پرور، دبیر اجرایی دومین فستیوال گروه نوازی دانشجویی گفت: از مجموع آثار ارسالی که 30 اثر بود 18 اثر در بازبینی اولیه پذیرفته شدند که هیئت داوران بعد از داوری 14 اثر را به عنوان اثری که قابلیت اجرا دارد معرفی کردند، منتها به دلیل کمبود امکانات تنها 8 گروه می توانند اجرا داشته باشند که از این تعداد 5 گروه شهرستانی و 3 گروه تهرانی هستند.
وی با اشاره به برگزاری کارگاه های آموزشی در 4 روز ابتدایی جشنواره گفت: کارگاه های آموزشی با حضور دکتر ساسان فاطمی، دکتر هومان اسعدی و محمدرضا فیاض برگزار می شود و اجرای کنسرت نیز در 4 روز ابتدایی جشنواره است و روز 29 اردیبهشت مراسم اختتامیه با معرفی بهترین ما برگزار خواهد شد.
به گفته دبیر اجرایی فستیوال گروه نوازی دانشجویی، جشنواره در یک اقدام جدید بعد از یرگزاری و اجرای جلسه نقد اجراها را با حضور منتقدمین موسیقی از جمله مهرانی، ذبیحی برگزار خواهد کرد.
میقانی نژاد درباره هیئت داوران گفت: امیر اسلامی، هومان اسعدی، سیامک جهانگیری، مهدوی و وصال عرب زاده هیئت داوران دومین فستیوال گروه نوازی دانشجویی را عهده دار خواهند بود.
به گفته میقانی نژاد پاسبان حرم دل از دانشگاه گیلان، نوآوا از دانشگاه هنر، صهبا از دانشگاه علم و صنعت، گروه بوعلی از دانشگاه همدان، گروه پرند دانشگاه اصفهان، راس دانشگاه گیلان، گروه آوای رود دانشگاه هنر و گروه برزین دانشگاه فردوسی مشهد، هشت گروه راه بافته به دومین فستیوال گروه نوازی دانشجویی هستند.
پایان پیام/
رضا مهدوی از برگزاری دومین فستیوال گروه نوازی دانشجویان کشور در تالار اندیشه حوزه هنری در روزهای 25 تا 29 اردیبهشت خبر داد.
کد خبر 34808
نظر شما