به گزارش خبرگزاری شبستان از بندرعباس، در این پیام که شب گذشته (10 اردیبهشت) توسط حسین هاشمی تختی، استاندار هرمزگان قرائت شد، رئیس جمهور با تقدیر از برگزار کنندگان این جشنواره اظهار امیدواری کرد: دستاندرکاران جشنواره خلیجفارس با کوشش خستگیناپذیرشان کاری را که آغاز کردهاند موجب پشیمانی دشمنان هویت، تاریخ و فرهنگ درخشان دینی و ملی مان شود و این کار را در عرصههای بینالمللی گسترش دهند.
در این پیام آمده است: اهمیت و جایگاه خلیج همیشه فارس در شکل گیری فرهنگ و تمدن عظیم ایران و تاثیر آن بر تمدن بشری چنان است که بسیاری از مورخان از این پهنه نیلگون به عنوان گاهواره تمدن یاد کردهاند.
در بخشی از این پیام تصریح شده است: اگر چه تعداد کسانی که بر این واقعیت هزاران ساله چشم بسته اند کم نیست، اما حقیقتی هم که بر همگان آشکار است، آن که این خطه پهناور گنجینهای ارزشمند از اسطورهها، حماسهها و آئینهای ناب و ماندگار را از زمان های دور تا به امروز در خود جای داده است، گنجینهای که تلاش برای صیانت از آن و پاسداشت نام بلند خلیج فارس به عنوان مظهر صلح و برادری، وظیفه آحاد ایرانیان پاک نهاد است.
رئیس جمهوری از برگزاری نخستین جشنواره بینالمللی فرهنگی هنری خلیج فارس به عنوان فرصت و بستری یاد کرد تا داشتههای گران سنگ این سرزمین کهن از ظلم ستیزی و رشادت مردمانش در طول تمدن دیرپای تاریخی تا پیام جهان شمول صلح و عدالت و برادری از سوی ایران اسلامی، بیش از پیش به جهانیان معرفی شود.
احمدی نژاد اظهار اطمینان کرده است دستاوردهای این حرکت ارزشمند مایه افتخار و بهرهگیری نسلهای آینده خواهد بود و فرزندان عزیز ایران در سراسر جهان با سرافرازی از آن یاد خواهند کرد، همچنان که وجدانهای بیدار بشری سر تعظیم در برابر تمام نیکیهایی که از این منطقه جوشیده، فرود خواهند آورد.
در پایان این پیام آمده است: اینجانب از تمامی هنرمندان متعهد، مورخان، نویسندگان، دانشمندان، محققان و دستاندرکاران برگزاری جشنواره تقدیر میکنم و امیدوارم با کوشش خستگیناپذیرشان کاری را که آغاز کردهاند به عرصههای بینالمللی گسترش دهند و مایه روسیاهی و پشیمانی دشمنان هویت، تاریخ و فرهنگ درخشان دینی و ملیمان شوند.
پایان پیام/
نظر شما