معرفی بازی های بومی محلی احیا گر هویت ملی است

خبرگزاری شبستان: مدیر کل فرهنگ وارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری، بااشاره به مشترک بودن بسیاری ازبازی های بومی ومحلی دربین مردم ایران معرفی جنبه های متفاوت بازی های محلی را احیاگر هویت ملی دانست.

حسین گنجی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری، ضمن تاکید بر لزوم مشارکت جدی دستگاه‌ های اجرایی و فرهنگی استان در برگزاری همایش بازی ‌های بومی و محلی، به خبرنگار شبستان از شهرکرد، گفت: معرفی و شناساندن بازی های بومی به نسل های جدید و رایج کردن این بازی ها در جامعه ضروری است.

 

وی اضافه کرد: بازی های سنتی، بومی و محلی بخشی از فرهنگ غنی این مرز و بوم به شمار می رود که متناسب با وضعیت اقلیمی و فرهنگ هر منطقه طراحی شده است.

 

وی مطالعه و معرفی این بازی ها را حائز اهمیت دانست و افزود: برگزاری همایش روز فرخ شهر با محوریت بازی های بومی محلی می تواند هم به انسان، دانشی در زمینه داشته های فرهنگی دهد و هم فرصتی فراهم کند که با کسب آگاهی بتوان در زندگی امروز خود از آن استفاده کرد و از شادی و نشاطی که بخش جدایی ناپذیر این بازی ها بهره مند شد.

 

گنجی، بر ضرورت توجه بیشتر به بازی های محلی تاکید کرد و با بیان اینکه اهمیت این گونه ورزش ها باید در مدارس بحث و بررسی شود، تصریح کرد: احیای بازی های بومی و محلی می تواند در شناساندن فرهنگ قدیم و اصیل مردم و همچنین پیوند نسل جدید با نیاکان بسیار مفید باشد.

 

وی خاطر نشان کرد: فرهنگ و تمدن هر نسلی نشات گرفته از آداب، سنن نیاکان و پیشینیان است و پایه و اساس اجتماعی، فرهنگی و اعتقادی هر ملتی ریشه در اعتقادات و مسائل فرهنگی و اجتماعی اجداد آن سرزمین دارد.

 

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری، اذعان داشت: پرداختن به سنن و رسوم گذشتگان می تواند ریشه های فرهنگی و اجتماعی اقوام و ملت های مختلف این سرزمین پهناور را برای نسل حاضر بازگو کرده و روحیات آنان را زنده کند.

 

گفتنی است، علاقه مندان و پزوهشگران برای ارائه مقاله به همایش روز فرخ شهر با محوریت بازی های بومی محلی تا 20 فروردین 93 فرصت دارند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 349416

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha