علی علامه زاده، معاون توسعه، برنامه ریزی منابع انسانی استانداری هرمزگان ضمن تبریک فرارسیدن سالروز تاسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد به خبرنگار شبستان گفت: جذب نوجوانان و جوانان از طریق اجرای برنامه های متنوع و اثرگذار با بهره گیری از ابزار فرهنگی هنری به مساجد و تقویت بینش دینی و ارتقاء سطح بصیرت نسل جوان از ویژگی های کانون های مساجد است.
وی افزود: غنی سازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان با برگزاری دوره های مختلف آموزشی، فرهنگی، هنری، ورزشی، اردویی و مراسم های ملی مذهبی از دیگر برنامه های کانون های فرهنگی هنری مساجد است که طی سال های اخیر باعث جذب شمار زیادی از جوانان به مساجد شده است.
علامه زاده ادامه داد: شناسایی استعدادهای فرهنگی هنری در بین نوجوانان و جوانان و ایجاد زمینه مناسب برای شکوفاساختن این استعدادها در مسیر صحیح از طریق برگزاری جشنواره های مختلف در راستای اشاعه و ترویج فرهنگ و معارف اهل بیت(ع) از دیگر ویژگی های بارز کانون های فرهنگی هنری مساجد است.
وی، رصد و شناسایی آسیب ها و چالش های حوزه فرهنگی، هنری و اجتماعی را از دیگر برنامه های کانون های مساجد معرفی کرد و گفت: برگزاری نشست های بررسی سبک زندگی اسلامی با حضور اساتید مجرب حوزه و دانشگاه، برپایی نمایشگاه های خطرات سوء مصرف مواد مخدر و اعتیاد و ... در سطح کانون ها از برنامه های شاخص در این حوزه است.
معاون استاندار هرمزگان، برنامه ریزی، فرهنگ سازی و پیگیری فرامین و مطالبات مقام معظم رهبری از اولویت های مهم کانون های فرهنگی هنری مساجد ذکر و عنوان کرد: پس از گذشت 21 سال از شکل گیری کانون های فرهنگی هنری در مساجد سراسر کشور، عملکرد بسیار خوب این مراکز، تاثیرگذاری آنها را بیش از پیش مشهود کرده است.
وی در ادامه با اشاره به عملکرد کانون های فرهنگی هنری مساجد در استان هرمزگان، خاطر نشان کرد: برگزاری سه دوره کنگره بین المللی امام سجاد(ع) با حضور اندیشمندان داخلی و خارجی و برنامه های جنبی آن ازجمله اعزام بیش از 500 نفر از جوانان فعال مسجدی به همایش های سفیران ولایت در مشهد و قم و اجرای طرح سجاده خورشید در ماه مبارک رمضان و برگزاری اعتکاف علمی در دهه آخر رمضان یکی از برنامه های موفق کانون هاست.
علامه زاده، میزبانی از دو دوره جشنواره سراسری سرود رضوی روستاهای کشور توسط کانون فرهنگی هنری امام المنتظر(عج) روستای کردر، نخستین جشنواره سرود و تئاتر مساجد در شهرستان میناب و همکاری در برگزاری همایش های مختلف ازجمله همایش کریمه اهل بیت(س) را از دیگر ظرفیت های کانون های مساجد هرمزگان برشمرد.
شایان ذکر است؛ 18 اسفندماه سال 1371 با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور با هدف مبارزه با تهاجم فرهنگی دشمن تاسیس و کانون ها فعالیت خود را در سطح مساجد آغاز کردند.
پایان پیام/
نظر شما