جهاد فرهنگی نیازمند هماهنگی مدیریتی کانون ها و متولیان امر است

خبرگزاری شبستان: سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، گفت: هماهنگی مدیریتی میان کانون ها و متولیان فرهنگ و هنر موجب شکل گیری جهاد فرهنگی در استان می شود.

دکتر ابراهیم رحیمی زنگنه سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، با تبریک بیست و یکمین سالروز تأسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد، به خبرنگار شبستان گفت: کانون ها بازوی توانمند ما برای تحول در فرهنگ عمومی، مقابله با ناهنجاری ها و تهاجم فرهنگی هستند.


وی ایجاد هماهنگی مدیریتی میان کانون ها و متولیان فرهنگ و هنر را موجب شکل گیری جهاد فرهنگی در استان عنوان کرد و افزود: کانون ها باید بیش از پیش پویا و فعال شوند.


سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، خواستار تعامل و همکاری تنگاتنگ فعالان کانون ها برای تحول در فرهنگ عمومی شد و گفت: اتصال نسل جوان به مسجد یکی از کارکردهای اصلی کانون ها است که می تواند در پیشگیری از انحرافات اجتماعی موثر باشد.


وی از کانون های مساجد به عنوان پایگاه فرهنگی ارزشمند در جامعه اسلامی یاد کرد و گفت: این نهاد انقلابی با بصیرت افزایی و آگاهی بخشی به آحاد مختلف جامعه به ویژه جوانان، نقش بی بدیل و اثرگذاری در مقابله با جنگ نرم دشمن دارد.


دکتر رحیمی زنگنه مسجد را پایگاه و دژی مستحکم در دفاع از انقلاب و ارزش های اسلامی خواند و گفت: اعضای کانون های مساجد بدون چشم داشت مادی در راستای ترویج فرهنگ غنی اسلام و ارزش های انقلاب فعالیت می کنند و همواره گوش به فرمان ولایت بوده و هستند.


این مقام فرهنگی استان، همچنین با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در سفرشان به استان خراسان شمالی در سال 91 و تاکیدشان بر کار در حوزه کانون های مساجد، گفت: مسجد از ابتدای پیروزی انقلاب تا به امروز به عنوان یک نهاد تاثیر گذار مردمی ایفای نقش کرده است لذا باید همه ما با لبیک به منویات رهبر معظم انقلاب، کارکرد های این نهاد را دوباره احیا کنیم.


وی در بخش دیگری از سخنانش به شعار سالروز تاسیس کانون های مساجد با عنوان"مسجد مظهر آمیختگی دنیا و آخرت" اشاره کرد و گفت: این شعار نشان می دهد که سعادت و تعالی فکری همه ما خصوصاً جوانان در مساجد رقم می خورد.


وی فعالیت های صورت گرفته در طول بیست سال گذشته را ارزشمند ولی ناکافی دانست و گفت: توسعه و گسترش کانون های فرهنگی هنری مساجد نیازمند حمایت های بیش از پیش مسئولان کشوری و استانی است.


سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، در ادامه با اشاره به وجود یک هزار و 350 مسجد و تأسیس 413 کانون فرهنگی هنری در استان، تأکید کرد: باید کانون ها را در تمامی مساجد و محله های شهر فعال کنیم.


وی به فعالیت 171 باب کانون شهری و 242 باب کانون روستایی در سطح استان اشاره کرد و گفت: تا پایان سال جاری تعداد کانون های استان افزایش می یابد.


دکتر رحیمی، استان کرمانشاه را با برخورداری 31 درصد از مساجد آن از کانون های فرهنگی هنری مساجد در زمره استان های پیشتاز در تحقق برنامه پنجم توسعه عنوان کرد و گفت: بیشترین تعداد مساجد استان با 220 باب در شهر کرمانشاه قرار دارد که از این تعداد 126 مسجد دارای کانون هستند.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 351222

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha