جنجالی ترین اتفاقات سیاسی92/ازثبت نام ناصالح هاتاائتلاف ناموفق اصولگرا

خبرگزاری شبستان: سالی که پشت سر گذاشتیم شاهد اتفاقات جنجالی در زمینه سیاست بود.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، سال 1392 نیز همچون سال های گذشته شاهد اتفاقات سیاسی بود با این تفاوت که تعدادی از این اتفاقات جنجال آفرین بودند.

بنابراین گزارش، از ابتدای سال که همه گروه های سیاسی برای رسیدن به انتخابات تلاش می کردند اصولگرایان برای آنکه بتوانند در انتخابات ریاست جمهوری سبد رای یکسانی داشته باشند و این کرسی را از آن خود کنند. در همین راستا این جریان سیاسی سه نفر را به عنوان ائتلاف اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم معرفی کردند که قرار شد پس از بدست آوردن آمارهای غیر رسمی در خصوص آرای این افراد شخصی که بیشترین رای را به خود اختصاص می دهد در انتخابات شرکت می کند.

اما نکته جنجالی این اتفاق این بود که تا آخرین لحظه یکی از این افراد حاضر به ترک صحنه انتخابات نشد و باعث شد تا از ائتلاف سه نفر اصولگرایان دو نفر راهی انتخابات شوند و بخشی از آرای این جریان به دو قسمت تقسیم شد.

علاوه براین از سوی جریان اصولگرا و ائتلاف 5 گانه دیگری که شکل گرفته بود و یک نفر به عنوان کاندیدای نهایی این ائتلاف معرفی شده بود، شخص دیگری برای ثبت نام در انتخابات حاضر شد.

همچنین سعید جلیلی که یکی از کاندیداهای نهایی انتخابات ریاست جمهوری یازدهم بود نیز از سوی جریان اصولگرا وارد این انتخابات شده بود.

از دیگر نکات جنجالی سیاست 92 در همان صحنه انتخابات ریاست جمهوری و ثبت نام از کاندیداها بود. در روز آخر ثبت نام از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری، وزارت کشور شاهد صحنه های ماندگاری بود. در این روز نزدیک به 5 نامزد از سوی جریان موسوم به انحرافی برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کردند و 5 دقیقه مانده به پایان وقت مشخص شده، اسفندیار رحیم مشایی و آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی از دو قطب متفاوت وارد وزارت کشور شدند تا در این انتخابات شرکت کنند.

اتفاق جالب دیگر سیاسی رد صلاحیت شدن آیت الله هاشمی رفسنجانی و اسفندیار رحیم مشایی از سوی شورای نگهبان برای این انتخابات بود.

اما پس از آنکه انتخابات ریاست جمهوری 92 کاندیداهای نهایی خود را شناخت رقابت بین دو جریان اصولگرا و اصلاح طلب تا جایی پیش رفت که جریان اصلاح طلب راضی به کنارکشیدن از این انتخابات شد تا در زیر قبای اعتدال بتواند به تحرکات سیاسی کشور بازگردد.

در نتیجه جنجالی ترین اتفاق سیاسی در انتخابات ریاست جمهوری 92 انتخاب رئیس جمهوری فراجناحی بود که خود را بی توجه به احزاب ها و جریان های موجود سیاسی در کشور نشان داد و توانست بیشترین درصد آرای مردم را به خود اختصاص دهد.

در ادامه جنجال های سیاسی امسال، انتخاب و معرفی وزرای کابینه یازدهم بود که سر و صدای زیادی به دنبال داشت و باعث شد که رئیس جمهور تا روزهای آخر پائیز در راه مجلس باشد تا بتواند رای اعتماد نمایندگان را برای کل کابینه اش جمع کند.

یکی دیگر از اتفاقات سیاسی جالب 92، دادگاهی شدن رئیس جمهور پیشین کشور بود که بلافاصله پس از ترک این مسند، شکایت های موجود علیه وی به جریان افتاد و وی دو بار از سوی قوه قضائیه به دادگاه دعوت شد که البته وی هم در دادگاه حضور نیافت.

از جمله اتفاقات سیاسی جنجال برانگیز  سال 92، انتشار گزارش کمیته تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی از سازمان تامین اجتماعی بود که نشان از اختلاس های میلیونی در این سازمان داشت و منجر به تشکیل پرونده برای رئیس پیشین این سازمان شد.

یکی دیگر از اتفاقات سیاسی جنجالی سال 92 که در جهان همچون بمبی صدا کرد رسیدن جمهوری اسلامی ایران و 6 قدرت جهانی به یک توافق هسته ای مشخص پس از 10 سال مذاکره بود.

از دیگر اتفاقات سیاسی پر سر و صدای امسال به حضور نپذیرفتن وزیر علوم تحقیقات و فناوری از سوی برخی از مراجع در شهر قم بود.

اما از جمله آخرین اتفاقات سیاسی جنجالی آخر سال 92 حضور شخصیت های مهم اروپایی در ایران از جمله کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ایران بود.

پایان پیام/

کد خبر 351410

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha