به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، سردار یعقوبعلی نظری امروز (20 اسفند) در نخستین جشنواره صالحین خراسان جنوبی اظهار داشت: شجره طیبه صالحین به صورت خاص جنبه هدایتی و حرکتی دارد و به طور عام جنبه روحی دارد.
وی با بیان اینکه بار اصلی حلقههای صالحین بر دوش سرگروهها است، افزود: آنها باید با ابتکار عمل حلقههای صالحین را مدیریت کنند.
فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی هدف شجره طیبه صالحین را تربیتی دانست و گفت: شاکله نظام اسلامی تربیتی و انسانسازی است و ساختار آن روح معنویت و تربیت را در همه شئون دنیایی ما میدمد.
سردار نظری با بیان اینکه مسائل تربیتی از سیاست جدا نیست، تصریح کرد: در عین حال که در شجره طیبه صالحین به ظاهر کار سیاسی مطلق انجام میشود اما این امر باید منجر به تربیت شود.
وی یادآور شد: انقلاب اسلامی را با هزینههای فراوان برای تحقق تربیتی انجام دادهایم و اگر رفتار سیاسی و اقتصادی، منجر به تربیت نشود با نظام اسلامی انطباق ندارد.
شجره طیبه صالحین یک نهضت است
فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی با اشاره به اینکه باید شجره طیبه صالحین را یک نهضت دانست، تاکید کرد: نباید به آن بصورت نکتهای برخورد شود و بسیجیان باید خود را با این حرکت و نهضت تربیتی برای جامعهسازی آماده کند.
سردار نظری ادامه داد: این خواست ولایت فقیه و فلسفه انقلاب اسلامی است.
وی با بیان اینکه حلقههای صالحین تشکل پایهای بسیج محسوب میشود، اذعان داشت: این کار ارزشمندی است که با محدودنگری و مسائل مادی و خستگی در مسیر آن خدشه ایجاد میشود.
فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی حضور در مسجد و دوری از تفرقه و وابستگی را از موفقیتهای صالحین عنوان کرد و بیان داشت: همه این موارد تنها مقدمهای برای رسیدن به محتوای اصلی است.
سردار نظری گفت: در این نهضتی که شروع شده هر کسی با توجه به توانمندی و استعدادهای خود در این مسیر قرار میگیرد.
معاون تعلیم و تربیت سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی نیز اظهار کرد: شجره طیبه صالحین مهمترین مسئله فرهنگی و سیاسی روز است.
حجت الاسلام مهدی رحیمآبادی افزود: متاسفانه خروجی جبهه باطل و غیر حق بطور علنی در جامعه دیده میشود اما خروجی جبهه حق کمتر دیده میشود.
وی با بیان اینکه نظام اسلامی همیشه رو به رشد است، گفت: امروز خداوند به بسیج توفیق داده که در بین نهادهای فرهنگی، نسخهای با نام شجره طیبه صالحین که برگرفته از اصول تربیتی اسلام است عملی شود.
معاون تعلیم و تربیت سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی ادامه داد: اگر اصول و ضوابط صالحین به خوبی رعایت شود خروجی آن قطعی است.
حضور ائمه جمعه در حلقه های صالحین؛ عیار موفقیت این طرح است
حجت الاسلام رحیمآبادی بسیج را بزرگترین میراث امام خمینی(ره) دانست و بیان کرد: از زمان تشکیل شجره طیبه صالحین یک انقلاب فرهنگی در کشور روی داده است.
وی مهمترین شاخصههای این حرکت را هدف پرورشی تربیتی و مستمر مبتنی بر معنویت، معرفت، محبت، تنوع، جاذبه و مسجد عنوان کرد.
معاون تعلیم و تربیت سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی با بیان اینکه آفتهای این حرکت بسیار بزرگ نیز جدی است، متذکر شد: بنابراین برای رشد شجره صالحین موظف به آسیبشناسی آفتهای آن هستیم.
حجت الاسلام رحیمآبادی با اشاره به اینکه حضور امام جمعهها در این حرکت عیار موفقیت شجره صالحین است، گفت: امروز این حرکت آرام و مستمر شروع شده اما ادامه و استقامت در این راه مهمتر است.
وی با بیان اینکه برای ادامه این حرکت باید نیروهای متعهد و ولایی و مخلص جذب حلقههای صالحین شوند، تاکید کرد: هدف صالحین این است که آرام آرام گروه ولایتمدار تربیت کند و این کار با همکاری و همراهی تک تک افراد صورت میگیرد.
معاون تعلیم و تربیت سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی با اشاره به دغدغههای مقام معظم رهبری در عرصه فرهنگی، اظهار داشت: عرصههای سیاسی و اقتصادی معلول عرصه فرهنگی است و همه ما باید به سخنان ولایت فقیه عمل کنیم.
فعالیت 5500 حلقه صالحین در خراسان جنوبی
مدیر شجره طیبه صالحین سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی در حاشیه این جشنواره در جمع خبرنگاران گفت: در استان 5500 حلقه صالحین فعال هستند که به همین میزان سرگروه وجود دارد.
محمد فاطمی نسب تعداد مربیان را 270 نفر و سرمربیان را 20 نفر اعلام کرد و افزود: افراد حلقههای صالحین از 9 تا 22 نفر متغیر هستند.
وی با بیان اینکه حلقههای صالحین در ردههای سنی مختلف تشکیل میشود، ادامه داد: این رده ها شامل نونهالان، کودکان، نوجوانان، جوانان، میانسالان و پیشکسوتان هستند.
مدیر شجره طیبه صالحین سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: از همه اقشار بسیج در این حلقهها حضور دارند و حداقل یک جلسه در هفته با محوریت مسجد برگزار میشود.
فاطمی نسب با اشاره به اینکه امسال کارگاههای آموزشی برای مهارت مربیان برگزار شده، گفت: در این کارگاهها مباحث اعتقادی و بصیریتی و مخاطب شناسی و شیوههای برگزاری اردو آموزش داده شده است.
گفتنی است در پایان این جشنواره از 46 نفر برتر شامل مربی، سرمربی، حلقه و ... در 5 سطح تجلیل و قدردانی شد.
پایان پیام/
نظر شما