به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، حجت الاسلام مجتبی اخوان، قائم مقام دبیر ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان، امروز "24 اسفند" در نشست خبری با خبرنگاران اظهار داشت: در حوزه فرهنگ باید با جدیت و اهتمام بیشتری تلاش شود چرا که کار در حوزه فرهنگ، کار علمی و تخصصی است.
وی با تاکید بر اینکه پیشرفت در حوزه فرهنگ از دغدغه های مقام معظم رهبری است، ادامه داد: برای توسعه و پیشرفت حوزه فرهنگ نیازمند کارشناسان و متخصصان این حوزه هستیم.
حجت الاسلام اخوان با تاکید بر رترویج و نهادینه کردن فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه گفت: فعالیت در حوزه امر به معروف و نهی از منکر نباید جناحی و سیاسی باشد.
وی گفت: امر به معروف و نهی از منکر نیازمند آموزش است و برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در این حوزه لازم است.
وی تصریح کرد: ما در ستاد احیا باید تمام توانمان را برای تربیت انسان های مزین به اخلاق و ایمان و تربیت اسلامی صرف کنیم چرا که هدایت انسان ها و تقویت اعتقادات بسیار مهم است.
قائم مقام دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان، با بیان اینکه تذکر لسانی یکی از نمادهای امر به معروف و نهی از منکر است، گفت: برای دستیابی به یک جامعه آرمانی و حقیقی باید تذکر لسانی در راستای امر به معروف و نهی از منکر در بطن جامعه همهگیر شود.
وی، مسئولان را موثرترین افراد برای تثبیت فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر دانست و افزود: مسئولان باید نقدپذیر باشند.
حجت الاسلام اخوان، با بیان اینکه خبرنگاران باید اصل درستی و صداقت را سرلوحه کار خود قرار دهند، افزود: خبرنگاران نیز باید همچون سایر اقشار جامعه، امر به معروف و نهی از منکر را در جامعه ترویج دهند.
وی با تاکید بر اهمیت حرام و حلال نیز گفت: اگر مال حرام وارد زندگی افراد جامعه شود بدحجابی، بداخلاقی و فاصله گرفتن از کرامت انسانی روی می دهد.
اخوان تصریح کرد: اکیپ های تذکر لسانی در همه شهرستان ها باید وجود داشته باشد که در اصفهان 80 اکیپ امر به معروف و نهی از منکر وجود دارد که کار اصلی آنها تذکر لسانی است.
پایان پیام/
نظر شما