به گزارش خبرگزاری شبستان از تبریز، حجت الاسلام علی انتظاری، امروز(26 اسفند) در نشست دبیران کمیته همکاری های ستاد حوزه های علمیه و آموزش و پرورش منطقه چهار کشوری که در سالن اجتماعات خانه معلم برگزار شد، تصریح کرد: حوزه های علمیه استان در دوره های مختلف همراه آموزش و پرورش بوده است و چنین جلساتی نیز در سال های گذشته برگزار شده اما نتیجه ای نداشته است.
وی افزود: حضور طلبه در آموزش و پرورش تنها به مقدار اقامه نماز جماعت بسنده شده است.
مدیر حوزه های علمیه استان آذربایجان شرقی ابراز داشت: برخی معلمان قرآن آموزش و پرورش، نوار ضبط شده را در کلاس برای دانش آموزان پخش می کند،چرا که خودش توانایی قرائت قرآن را ندارد.
حجت الاسلام انتظاری با انتقاد از عدم تعیین جایگاه طلبه ها در مدارس آموزش و پرورش تاکید کرد: شما به ما حوزویان بفرمایید، جایگاه طلبه در مدرسه و آموزش و پرورش کجاست؟ طلبه باید به صورت چهره به چهره با دانش آموز به گفتگو بپردازد.
وی اظهار داشت: ما از جهت فرهنگی در قبال تهاجم فرهنگی دشمنان نتوانسته ایم مقابله کنیم و حتی برخی نیروهای داخلی نیز به امور فرهنگی صدمه می زنند.
مدیر حوزه های علمیه استان آذربایجان شرقی افزود: کار فرهنگی تنها در دوچرخه سواری، میراث فرهنگی و... خلاصه شده بلکه هدف از امور فرهنگی، فعالیت های قرآنی و دینی است.
حجت الاسلام انتظاری گفت: برخی، حضور طلبه ها در آموزش و پرورش را وقت تلف کردن می دانند و ساعاتی برای حضور طلبه ها در مدارس مشخص نشده است.
پایان پیام/
نظر شما