به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، پیرحسین کولیوند، رییس سازمان امداد و نجات هلالاحمر در نشست خبری گزارش عملکرد جمعیت هلال احمر در نوروز 93 اظهار کرد: با پیگیریهای صورتگرفته توسعه ناوگان لجستیک و تجهیز پایگاه امداد و نجات در دستور کار قرار گرفت و افزایش 30 درصدی امکانات محقق شد.
وی با اشاره به وجود 1262 پایگاه ثابت و سیار امداد و نجات در سراسر کشور گفت: در استان خراسان شمالی که یکی از مناطق محروم محسوب میشود به فاصله 20 کیلومتر در جادههای اصلی پایگاه امداد و نجات داشتیم که نشاندهنده استقرار مناسب پایگاهها در جادههای کشور است.
وی با بیان اینکه 25 هزار نفر از کادر امدادگر و نجاتگر هلال احمر در طرح نوروزی هلال شرکت داشتند، گفت: در این طرح 3150 خودرو مورد استفاده قرار گرفت و برای اولین بار 17 بالگرد آماده به کار بودند که توانستند خدمات مناسبی را ارایه کنند.
وی کل مأموریتهای صورتگرفته از تاریخ 25 اسفند تا 17 فروردین را 5849 مورد اعلام کرد و گفت: بیش از سه هزار عملیات مربوط به عملیات ساحلی و بیش از 2500 مورد خدمات حضوری ارایه شد.
وی با اشاره به کاهش سه درصدی عملیات جادهای در طرح نوروزی اظهار کرد: بیش از 242 هزار نفر در این طرح امدادرسانی شدند که شمار مصدومان به بیش از 45 هزار نفر میرسید و از این تعداد بیش از سه هزار نفر به مراکز درمانی منتقل و 36 هزار نفر تحت درمان سرپایی قرار گرفتند.
کولیوند همچنین با اشاره به کاهش 18 درصدی عملیات رهاسازی تصریح کرد: این موضوع نشاندهنده این است که مردم در سفرهای خود سرعت مطمئنه را رعایت کردند و شدت حوادث رخداده کم بود.
رییس سازمان امداد و نجات همچنین از کاهش 4/1 درصد مصدومان انتقالی به مراکز درمانی، افزایش 9 برابری عملیات برف و کولاک و افزایش شش برابری عملیات در سیل و آبگرفتگی در طول طرح ملی نوروز 93 خبر داد.
به گفته کولیوند، بیشترین عملیاتهای صورتگرفته در این طرح مربوط به روز 13 فروردین با 540 مورد و کمترین عملیات مربوط به روز 25 اسفند بود.
وی ادامه داد: بیشترین عملیاتهای صورتگرفته به ترتیب در استانهای مازندران، اصفهان و خوزستان، بیشترین مصدومان انتقالی در استانهای اصفهان، مازندران و خوزستان و بیشترین اسکان اضطراری در استانهای خوزستان، خراسان رضوی و همدان صورت گرفت.
وی با اشاره به خدمات ویژه این سازمان به مسافران راهیان نور اظهار کرد: 14 هزار نفر از مسافران راهیان نور امدادرسانی، بیش از 4 هزار نفر اسکان اضطراری، 138 نفر انتقال به مراکز درمانی و بیش از 9هزار و 500 نفر خدمات سرپایی سازمان امداد و نجات را دریافت کردند.
وی در خصوص عملیات هوایی سازمان متبوعاش نیز گفت: توسعه امداد هوایی جزء برنامههای این سازمان بوده و در طرح ملی نوروز 93، 502 عملیات امداد هوایی شامل 532 ساعت اجرا و بر اساس آن 17 نفر نجات یافته و بیش از 7 تن اقلام امدادی توسط بالگردها جابجا شده است.
به گفته کولیوند، در حال حاضر متوسط زمان حضور در صحنه امداد و نجات در جادهها به 60 دقیقه و 26 ثانیه رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: در بسیاری از پایگاههای امداد و نجات هلال احمر از پزشکان زن و مرد به منظور انجام درمان اضطراری استفاده شد.
پایان پیام/
نظر شما