به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، محمدعلی نجفی، استاندار گیلان در نشست مشترک شورای قضایی استان با اشاره به اینکه تعامل و هماهنگی نمایندگان قوا در استان به منظور خدمت بهتر به مردم مهم است، اظهار کرد: همه باید، تجلی بخش مدیریت جهادی و عزم ملی برای تحقق شعار امسال را جدی بگیریم.
وی با بیان اینکه باید از همه سرمایههای ملی و استانی با رعایت ضوابط زیست محیطی و منابع طبیعی به نحو احسن برای توسعه استان بهره ببریم، تاکید کرد: تقویت هماهنگیها برای رسیدن به دو هدف مهم توسعه همه جانبه استان و جلوگیری از تخریب محیط زیست و حقوق بیتالمال و انفال ضروری است.
نجفی با اشاره به برداشت مصالح شن و ماسه در گیلان، تصریح کرد: اجرای طرحهای عمرانی بزرگ نظیر راهسازی، ساخت راهآهن و پلها که از مطالبات مردم است نیازمند این مصالح است، اما باید این مصالح با تدبیر و به نحو مناسب در اختیار پیمانکاران قرار گیرد.
استفاده از مجوزهای برداشت معادن برای پیمانکاران تسهیل شود
استاندار گیلان با اشاره به اینکه اجرای پروژههای بزرگ در استان گرانتر از دیگر مناطق کشور است، خاطرنشان کرد: اگر چه شرایط استفاده از مجوزهای صدور شن و ماسه و برداشت معادن باید برای پیمانکاران حقیقی تسهیل شود تا اجرای پروژههای عمرانی در گیلان با هزینه کمتری انجام شود، اما در طرف مقابل، باید با کسانی که برداشتهای بی رویه انجام میدهند و به منابع و ثروتهای ملی آسیب میرسانند نیز برخورد جدی شود.
وی با بیان اینکه فاصله بین میزان صدور مجوزها و مصرف شن و ماسه در استان مبهم است، گفت: برای بررسی دقیق و تسهیل در شرایط صدور مجوز و جلوگیری از تخریب محیط زیست و بستر رودخانهها بازدیدهای مشترک با محوریت معاونت هماهنگی امور عمرانی با حضور دستگاههای مرتبط اجرایی و شورای قضایی استان انجام پذیرد.
نجفی با تاکید بر اینکه برای ایجاد اشتغال در استان ضروری است که بخش خصوصی به منظور تسریع در پروژههای عمرانی فعالسازی شود، اظهار کرد: در کنار حمایت از بخش خصوصی و صدور مجوز برداشت شن و ماسه برای افراد متخصص و صالح، توسعه استان نیازمند همکاری و نظارت دقیق و برخورد قوی با متخلفان دارد.
استاندار گیلان، همچنین بر اجرای طرح مهندسی ساماندهی رودخانهها و کنترل بیشتر دستگاههای اجرایی بر نحوه برداشت شن و ماسه را مهم دانست.
مسیر خدمت به مردم بنبست قانونی ندارد
در ادامه این نشست، احمد سیاوشپور، رئیس کل دادگستری گیلان با اشاره به عزم ملی و مدیریت جهادی برای پیشرفت و توسعه استان، گفت: ظرفیتهای قانون برای تحقق این هدف بزرگ، ظرفیت مناسبی است و در مسیر خدمت به مردم هیچ بنبستی در قانون وجود ندارد.
وی افزود: از آنجایی که در قوانین راهکارهای مناسب دیده شده است میتوانیم در عین حال که اجرای پروژهها را سرعت دهیم حقوق بیت المال را حفظ کنیم.
سیاوشپور اذعان کرد: به منظور جلوگیری از برداشت بیرویه شن و ماسه باید از زمان معرفی پیمانکاران تا زمان صدور مجوز و پایان برداشت هماهنگیهای بیشتری انجام دهیم.
پایان پیام/
نظر شما