علی حسین احمدی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان ایلام، صبح امروز(23 فروردین) در این باره به خبرنگار شبستان در ایلام، گفت: فرهنگ به عنوان موتوری محرک چه در اقتصاد به صورت کیفی و چه در زمینههای مختلف دیگر اجتماع توان تاثیرگذاری بالایی دارد.
وی، افزود: کمیته امداد سعی دارد با ارتقاء ساز و کارهای فرهنگی خانوادهها بستری را بسازد که با اقتصاد مقاومتی بهبود بخش وضعیت مالی خانوادهها باشد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان ایلام، با بیان اینکه دیدگاه نهاد امداد به فرهنگ دو جهت دارد، یادآور شد: ابتدا باید خود فرهنگ را در درون خانوادهها با نگاه اقتصاد تقویت کرد تا با رسیدن به اقتصاد مقاومتی، تولیدی پایدار و مستمر را در پی داشته باشد.
احمدی، اظهار کرد: تمرکز بر موضوعات احیاگرانه خانواده هابا اولویت توانمندسازی و مشارکت در تولید یکی از مهمترین ماموریت های این نهاد در شرایط فعلی به حساب می آید.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان ایلام، تصریح کرد: کمیته امداد به عنوان نهادی که بخشی از سیاستهای عدالت محورانه دولت را به اجرا درمیآورد توانسته در جهت توسعه و پیشرفت های خانواده های تحت پوشش نقش خود را به لحاظ فرهنگی و اقتصادی که مدنظر رهبر معظم است به نحو موثری ایفا نماید.
وی، بیان کرد: تمرکز کمیته امداد با اهداف احیاگرانه در این جهت است که خانوادهها از لحاظ اقتصادی مقاوم بوده و برنامه های پیش رو به صورتی اعمال شده که استعدادهای بالقوه البته با فراهم کردن شرایط تبدیل به بالفعل گردد که در این زمینه بایستی نقش خانوادهها در عرصه تولید ارتقاء پیدا کند.
احمدی، یادآور شد: یکی از مولفههای مهم در حوزه اقتصاد رساندن جایگاه خانوارها در عرصه تولید، علاوه بر به دست آوردن محصول جدید به معنای تولید خدمات در جامعه که رسیدن به این مقوله به اقتضای توان خانوادهها بستگی دارد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان ایلام، گفت: کمیته امداد در سال جدید به جای توزیع منابع برای کاهش هزینهها به دنبال توجه به ارتقاء و فراهم کردن شرایط برای افزایش درآمدهای خانوادههاست.
وی، در پایان خاطرنشان کرد: تحقق این اهداف یعنی ایجاد فعالیت، ارتقاء توسعه مولد و افزایش مشارکتها را در پی خواهد داشت.
پایان پیام/
نظر شما