به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، جمشید انصاری، استاندار زنجان با اشاره به اینکه آمار مربوط به مقاوم سازی مسکن روستایی و بافت فرسوده باید از آمار مسکن مهر تفکیک شود، اظهار داشت: مشکلات مربوط به ساخت و ساز 6 هزار و 513 واحد باقیمانده مسکن مهر باید دسته بندی و ارائه شوند.
انصاری با بیان اینکه زیرساخت های مورد نیاز این واحدها نظیر آب، برق و گاز، افزایش هزینه های ساخت، مشکلات مربوط به پیمانکاران، مشکلات بانکی و عدم انجام برخی تعهدات و مسائل مربوط به طرح های خیرین بخشی از مشکلات مسکن مهر است، افزود: لازم است که در سه بخش درمانی، آموزشی و فضای سبز، زمین مورد نیاز تامین و اجرا شود.
انصاری در بخشی از سخنان خود اظهار امیدواری کرد: در قانون بودجه سال جاری احکامی برای تامین مدرسه در مجاورت مسکن مهر در نظر گرفته شده و دستگاه های خدمات رسان نیز باید در قالب کمیته های ذیربط مسائل و مشکلات خود را مطرح کنند.
در ادامه این جلسه مدیرکل مسکن و شهرسازی استان با اعلام اینکه از سال 84 تا کنون 80 هزار و 123 واحد مسکن مهر در استان در حال ساخت و ساز است، گفت: در شهرهای بالای 25 هزار نفر جمعیت 31 هزار و 253 واحد، در شهرهای زیر 25 هزار نفر جمعیت چهار هزار و 577 واحد و در بافت فرسوده سه هزار و 156 واحد و مسکن روستایی 41 هزار و 137 واحد مسکن مهر در حال انجام است.
حافظ باباپور کل سرمایه گذاری و اعتبار تخصیصی برای ساخت و ساز مسکن مهر را 2 هزار و 421 میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: 18 میلیون تومان متوسط آورده مردمی و 23 میلیون تومان متوسط تسهیلات بانکی و 20 میلیون تومان مجموع تسهیلات و آورده شخصی در مسکن روستایی، است.
شایان ذکر است، 43 درصد مسکن مهر در قالب خود مالکین بوده و 57 درصد نیز شامل تفاهم نامه سه جانبه، چند خانوار و تعاونی سازهاست.
به گزارش روابط عمومی استانداری زنجان، مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان نیز در سخنانی اظهار داشت: در شهرهای زیر 25 هزار نفر جمعیت از مجموع چهار هزار و 575 واحد مسکونی ثبت نام شده، 4024 واحد به مرحله عقد قرارداد رسیده است.
حاجی زاده در پایان افزود: در حال حاضر 57 درصد از مسکن روستایی استان مقاوم سازی شدند.
پایان پیام/
نظر شما