آیتالله مصطفی موسوی اصفهانی، مدیر حوزههای علمیه استان همدان ضمن تبریک فرارسیدن میلاد با سعادت حضرت زهرا(س) در گفت وگو با خبرنگار شبستان، گفت: فاطمه زهرا (س) دختر پیامبر (ص) مصداق انا اعطیناک الکوثر است.
وی با بیان اینکه حضرت فاطمه (س) از پدر بزرگوارش پیامبر اعظم (ص) مدال "فداها ابوها "، "ام ابیها "و دهها مدال دیگر دریافت کرده است که این نشان از عظمت و جایگاه رفیع آن بزرگوار دارد، افزود: همسرداری حضرت زهرا (س) نیز مانند بقیه صفات و ویژگی هایش نمونه است به گونهای که امیرمومنان حضرت علی (ع) می فرماید "حضرت فاطمه (س) با اخلاق و رفتارش غمها و غصههاى مرا برطرف می ساخت ".
وی با بیان اینکه یکی از مواردی که در اسلام بسیار به آن سفارش شده است، مراسم بزرگداشت شهادت و ولادت ائمه اطهار (ع) است، اضافه کرد: بعد از رحلت پیامبر اکرم(ص) نیز جبرئیل فرشته وحی برای ایشان پیام می آوردند همچنین آن بانوی بزرگ اسلام آنچنان از پدرشان مراقبت و نگهداری می کردند که به ام ابیها یعنی مادر پدر لقب گرفتند.
مدیر حوزههای علمیه استان همدان، اضافه کرد: حضرت فاطمه زهرا (س) به عنوان الگو و اسوه در عالم معرفى شده و بشریت باید از زندگى بىلغزش او سرمشق بگیرند و شیوههاى تربیتى و اخلاقى و خودسازى را، در آیین عبادى، همسردارى، تربیت فرزند، حقوق اجتماعی به کارگیرند.
آیتالله موسوی اصفهانی، با بیان اینکه بزرگداشت مقام فاطمه زهرا(س) در هفته زن بهترین روش برای ترویج این فرهنگ است و باید شیوه و منش حضرت فاطمه(س) برای نسل جوان بهویژه بانوان تبیین شود، گفت: تقوای حضرت فاطمه زهرا(س) نیز زبانزد است بانوان ما باید از تقوا، عفت ، حیا و حجاب حضرت فاطمه زهرا(س) درس بگیرند.
وی نقش حضرت زهرا (س) را در برپایی شعائر الهی، فریضه امر به معروف و نهی از منکر مثال زدنی دانست، و اضافه کرد: خداوند عظمت حضرت زهرا(س) را در حدیث قدسی بیان فرموده است و با مراجعه به حدیث شریفه کسا محوریت آن حضرت بیشتر نمایان میشود.
وی با بیان اینکه ترویج شعارهای فاطمی موجب پاک شدن جهان از غفلت ها می شود، چراکه تمامی این شعارها از دوستی و محبت به انسان ها نشات گرفته است، گفت: زنان با الگو قرار دادن بانوی بزرگ اسلام حضرت فاطمه زهرا(س) می توانند سعادت دنیا و آخرت خود را رقم زنند.
پایان پیام/
نظر شما