به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجتالاسلام غلامرضا مصباحیمقدم، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی عصر روز گذشته (29 فروردین) دراختتامیه همایش کشوری «اقتصاد مقاومتی در مسیر پیشرفت درونزا»اظهار کرد: از ابتدای انقلاب کشور با تحریم مواجه بوده است اما این تحریم ها ملت ایران در برابر دشمنان را تسلیم نکرد.
وی با بیان اینکه یکی از دستاوردهای شاخص این تحریم ها و با تلاش جوانان دستیابی کشور به فناوری های مختلف از جمله فناوری هسته ای است، خاطرنشان کرد: این موفقیتها حاصل مقاومت مردم کشور در برابر تحریم ها است.
حجت الاسلام مصباحیمقدم با بیان اینکه آمریکا درصدد حکومت بر ملتها از طریق دلار است، افزود: باید سعی کنیم دلار و یورو را حذف کنیم و بدون این واسطهها مبادلات خود را انجام دهیم تا فشار آنها علیه کشور کاهش یابد.
حجت الاسلام مصباحی مقدم با بیان اینکه حزبالله لبنان و حماس فلسطین با الگو گرفتن از استقامت مردم ایران در برابر تحریم های دشمنان؛ امروز به بازوهای ایران در منطقه تبدیل شده اند، افزود: تحریم یکی ازعوامل روی آوردن به اقتصاد مقاومتی است بنابراین باید به سمت تحقق اقتصاد مقاومتی پیش رویم.
وی به سیاستهای اقتصاد مقاومتی که از سوی مقام معظم رهبری در 24 بند ابلاغ شده است اشاره کرد و گفت: همه افراد جامعه و مسئولان باید نسبت به عمل به این 24 بند اهتمام ورزند تا ظرفیت های اقتصادی کشور ارتقا یابد.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی یکی از عوامل مهم در حوزه تحقق اقتصاد مقاومتی را کارآفرینی اعلام کرد.
وی با بیان اینکه زمانی مجموعه انسانی دولت حدود 2 میلیون نفر بود که امروز این تعداد به حدود3 میلیون و 500هزار نفر رسیده است و این افزایش نیرو به نفع اقتصاد کشور نیست، بیان داشت: سن بازنشستگی باید کاهش یابد و شرایط باید برای حضور جوانان در عرصههای کاری و اجتماعی هر چه سریعتر فراهم شود.
وی به تعداد شرکت های دانش بنیان اشاره کرد و گفت: حدود 5 هزار شرکت دانشبنیان در کشور داریم که در برنامه پنجم 20 هزار شرکت هدفگذاری شده است و این امر نشان دهنده اهمیت شرکتهای دانشبنیان در توسعه اقتصاد کشور است.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس به اجرایی شدن فاز دوم هدفمندی یارانهها اشاره کرد و گفت: در ذهن مردم هدف از هدفمندی یارانهها دریافت پول بوده و در ذهن سیاستگذاران رفتن به سمت کاهش حامل های انرژی است.
حجت الاسلام مصباحی مقدم با بیان اینکه امروز کشورهایی در اروپا هستند که دوران اقتصاد ریاضتی را میگذرانند چرا که این کشورها به دلیل بالا بودن هزینه نسبت به درآمدشان دچار بحران اقتصادی شده اند، خاطر نشان کرد: مدیریت داخلی این کشورها کمکی به آنها نکرده و کمکهای خارجی نیز مشکلشان را برطرف نکرده است و در نتیجه با اقتصاد ریاضتی مواجه شدند.
پایان پیام/
نظر شما