اتاق فکر در شورای شهر قم تشکیل شود

خبرگزاری شبستان: نماینده جامعه‌المصطفی در ژاپن خواستار راه‌اندازی اتاق فکر در شورای شهر شد و گفت: این شورا می‌تواند به منظور رصد تجارب مدیریت شهری دیگر نقاط ‏جهان کار انجام دهد و می‌تواند موثر و مفید باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، محمدعلی متولیان امروز (31 فروردین) در شصت و ‏یکمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر قم با اشاره به جایگاه شهر مقدس قم گفت: قم و مشهد به عنوان پایتخت‌های فرهنگی جهان مطرح هستند و باید از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم.


وی تصریح کرد: قم دارای موقعیت خاصی است و مدیریت سنگینی بر عهده شهرداری و شورای شهر قم است که برای سیاست‌گذاری‌های کلان قم باید فعالیت کنند.


نماینده جامعه‌المصطفی در ژاپن گفت: صادرات معرفتی قم به دیگر نقاط جهان یکی ‏از وظایف این نهاد است و ایجاد شعبه در 60 کشور جهان در همین راستا صورت گرفته ‏است.‏


متولیان خواستار راه‌اندازی اتاق فکر در شورای شهر شد و گفت: این شورا می‌تواند به منظور رصد تجارب مدیریت شهری دیگر نقاط ‏جهان کار انجام دهد و می‌تواند موثر و مفید باشد.


وی ادامه داد: انتقال این تجارب به قم و رسیدن به راهبردهای بومی برای ‏مدیریت شهر جزو اهداف تشکیل اتاق فکر می‌تواند باشد.


نماینده جامعه‌المصطفی در ژاپن گفت: با ارتباطی که با شهرداری و استانداری توکیو و همچنین اساتید دانشگاه این شهر داریم متوجه شده‌ایم که تواضع بسیاری داشته و بر خلاف غربی‌ها حاضر به انتقال تجربیات هستند.


متولیان با اشاره به مدیریت شهری در کشور ژاپن گفت: در بحث مدیریت شهری آنچه ‏از این کشور می‌توان آموخت این است که بیش از امور مالی و فناوری، مسائل مهندسی فرهنگی ‏اهمیت دارند.‏


وی عنوان داشت: بهره‌وری، ایمنی شهری، نظم و بهداشت عمومی از جمله دستاوردهای مدیریت شهری در ‏ژاپن است و اقتصاد ژاپن در زمان جنگ جهانی دوم به شدت آسیب دید و این‌که ‏ثروت‌های طبیعی نداشتند ولی با عزمی ملی به کار مشغول شدند یعنی منابع انسانی را در ‏اولویت قرار دادند.‏
پایان پیام/

کد خبر 360374

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha