به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، فرج الله خبیر، معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان، امروز(31 فروردین) در نخستین جلسه کارگروه فرهنگی اجتماعی استان در سال 93 گفت: باید عملکرد امسال را نسبت به سال گذشته ارزیابی و خروجی کار را بررسی کنیم.
وی با بیان اینکه کارها در این کارگروه باید هدفمند باشد و در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به نام اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی ومدیریت جهادی نامگذاری شده مسئولیت ما در قبال مردم سنگین تر است، تصریح کرد: ما باید به حیطه مسائل فرهنگی و اجتماعی آگاه باشیم.
وی با بیان اینکه هر کدام از اعضای کارگروه در حیطه کاری خود شرح وظایفی دارند که باید آن را انجام دهند، ولی وقتی وارد کارگروه می شوند باید به شرح وظایف کارگروه توجه کنند، ادامه داد: آن چیزی که در کارگروه مطرح می شود مسائل و مشکلات و نیازهای اقشار مختلف در ابعاد فرهنگی، اجتماعی، هنری متناسب با شاخص هاست.
خبیر، بر ضرورت تبیین و تقویت هویت یکسان بر اساس اولویت های مسلمان بودن، ایرانی بودن و خوزستانی بودن در میان مردم استان تاکید کرد و یاد آور شد: چنانچه نتایج خوبی از فعالیت کارگروه حاصل نشود همه اعضا مسئول هستند و باید نسبت به وقت و هزینه ای که صرف می شود، پاسخگو باشند.
وی با اشاره به اینکه کارگروه هایی مانند کارگروه اجتماعی و فرهنگی بیشتر به مسائل کیفی می پردازند و با سایر کارگروه ها تفاوت دارند، اضافه کرد: در بحث مربوط به کانون های آسیب پذیر اجتماعی و ارائه راهکارهای مناسب جهت بهبود شاخص های مرتبط نیز باید تلاش کنیم.
در این جلسه حجت الاسلام سید محسن شفیعی، مسئول دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در خوزستان، به نبود یک هویت استانی در خوزستان اشاره کرد و اذعان داشت: نبود این هویت استانی موجب می شود که گاهی هویت ملی ما نیز لطمه بخورد.
وی افزود: ساماندهی و تنظیم ارتباطات و مهندسی کارگروه اجتماعی و فرهنگی استان، شورای فرهنگی عمومی و ستاد شئون مذهبی در مناسبت های دینی در شمار ضروری ترین کارهایی است که داریم و اگر در سطوح بالا، ارتباطی بین آنها برقرار شود بسیاری از دغدغههای استان حل خواهد شد.
لازم به ذکر است، در این جلسه اعضای کارگروه به ارائه نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود در خصوص بهبود وضعیت کارگروه پرداختند.
پایان پیام/
نظر شما