علی حیدرامیری، مدیر مجمع عالی نخبگان استان لرستان و استاد جنگ نرم کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان، به خبرنگار شبستان گفت: کتابخانه ها بوستان زندگی انسان ها هستند که در آنها می توانند به انواع کتاب دسترسی یابند.
وی با تاکید بر ضرورت دسترسی آسان عموم مردم به کتابخانه های مساجد، گفت: کتابخانه های مساجد به عنوان مهم ترین مراکز موثر در اشاعه فرهنگ دینی محسوب می شوند.
امیری اظهار داشت: کتابخانه های مساجد باید به کتاب های متنوع دینی و فرهنگی، اجتماعی و... مجهز شوند و موضوع های مختلفی که امروز مبتلای جامعه است بخصوص در حوزه جوانان در آنان یافت شود.
وی تصریح کرد: باید کتاب های تخصصی در حوزه آشنایی عمیق جوانان و نوجوانان با دین اسلام، تاریخ اسلام و تاریخ ایران و رمان ها و داستان های با پس زمینه مسائل اعتقادی و خانوادگی و کتاب های علمی در زمینه های مختلف در کتاب خانه های مساجد به وفور یافت شود.
استاد جنگ نرم کانون های مساجد لرستان، خاطرنشان کرد: مساجد به عنوان مامن و پناه گاه مونین می توانند نقش مهمی در ارتقای انسان ها به سمت خدای متعال داشته باشند.
وی بیان داشت: برای رسیدن به قرب الی الله و نزدیک شدن به خداوند یکی از زمینه ها استفاده از کتاب ها، مقالات و مطالب علمی و اعتقادی، سیاسی و اجتماعی است که باید به وفور در کتابخانه های مساجد باشد.
امیری با اشاره به نقش کتاب وانی و کتابخانه ها در ارتقای بصیرت عمومی نسبت به مسائل مختلف از جمله جنگ نرم، اذعان داشت: امروز برای مبارزه با جنگ نرم دشمنان نیاز است که جوانان را به سمت استفاده و بهره وری از کتاب و کتابخانه ها کشاند.
وی عنوان کرد: امروزه باید با برنامه ریزی مناسب در راستای مانوس شدن جوانان و نوجوانان با کتاب در مساجد و ایجاد روحیه کتابخوانی بین جوانان و خانواده ها تلاش شود.
مدیر مجمع نخبگان استان لرستان در ادامه به وضعیت کتابخانه های مساجد این استان اشاره کرد و بیان داشت: در بازدید های انجام شده از کتابخانه های کانون های مساجد استان مشاهده شد که در برخی کانون های فرهنگی و هنری مساجد این استان فضای مناسب برای راه اندازی کتابخانه وجود ندارد بنابراین نیاز است در یک عزم ملی کتابخانه های مساجد این استان نیز تجهیز شوند.
پایان پیام/
نظر شما